Koc
Uzman
Ram sök tak %100 güvenli olmayabiliyor dikkatli olAçık hocam zaten. Fighttayken minimum 550FPS alıyorum.
Ram sök tak %100 güvenli olmayabiliyor dikkatli olAçık hocam zaten. Fighttayken minimum 550FPS alıyorum.
Fotoğraftaki ayarı yapar mısınız?3 kez formatladım hocam şu oyunda peşimi bırakmadı akıcısızlık.
Fotoğraftaki ayarı yapar mısınız?
Eki Görüntüle 80758
Şu linkten de chipset sürücülerini yükleyin.
FreeSync veya G-Sync açıksa kapatıp dener misiniz? Ekran tazeleme hızını ciddi oranda tutarsızlaştırıyorlar.
Eki Görüntüle 80758
FreeSync veya G-Sync açıksa kapatıp dener misiniz? Ekran tazeleme hızını ciddi oranda tutarsızlaştırıyorlar.
Geliştiriciler için mi? Söylediklerinizden hiçbir şey anlamadım. Sistem Yapılandırması (Msconfig), Windows'un doğru şekilde başlamasını önleyebilecek sorunları tanımlamaya yardımcı olabilen bir araçtır. Başlangıç uygulamaları, sık kullanılan hizmetlerini ve windows araçlarını ayarlayabildiğiniz menüdür.Hocam bu ayar geliştiriciler içindir hiçbir şekilde FPS arttırmıyor.
Konuya ek olarak bazen Windows'taki ekran ayarları geçerliliğini yitirebiliyor. Benim elle 60 Hz'den 240 Hz'e almayı denediğim oluyordu.MSConfig ayarı yapılı. Chipseti güncelliyorum şimdi hocam. G-SYNC açıktı kapatıp deneyeceğim. Birde BIOS Update yaptım az önce.
Geliştiriciler için mi? Söylediklerinizden hiçbir şey anlamadım. Sistem yapılandırması (MSConfig), Windows'un doğru şekilde başlamasını önleyebilecek sorunları tanımlamaya yardımcı olabilen bir araçtır. Başlangıç uygulamaları, sık kullanılan hizmetlerini ve Windows araçlarını ayarlayabildiğiniz menüdür.
Konuya ek olarak bazen Windows'taki ekran ayarları geçerliliğini yitirebiliyor. Benim elle 60 Hz'den 240 Hz'e almayı denediğim oluyordu.
Eki Görüntüle 80762
16 Threads'e ayarladıktan sonra oyunun açık olduğu esnada arka plan programlarının daha verimli çalıştığını gözlemledim. Herhangi bir FPS kaybı da olmadı. Sistem yapılandırması ile ilgili bir sürü rehber bulabilirsiniz.
Monitör ne?3 kez formatladım hocam şu oyunda peşimi bırakmadı akıcısızlık. CS'de falan hepsi akıyor bunda akmıyor garip.
Eki Görüntüle 80758
Windows'un elindeki sürücü datası her zaman güncel değil ki. İstediğiniz gibi girin bakın. Windows'u ilk kurduğum zamanlarda chipset sürücülerini yüklememişti. Söylediğim ayarları kendinizde deneyebilirsiniz. Aksi bir durumda zaten kapatırsınız.Yani bu kaç sene önce kaldı ve sistem artık kendi otomatik öncelik veriyor..