Yeni şeyler deniyorlar. Halen nasıl fark etmediniz bilmiyorum ama Valve tüm oyunlarında yeni teknolojiler ve türler denemekle uğraşıyorlar. Devam oyunları 2. planda. Yeni IP'ler oluşturmaya çalışıyorlar.

Oyunlari bana pek hitap etmese de,(Left 4 Dead 2 harici) gercekten yeni teknolojiler ve turler denemeleri harika bir şey, en azindan diger AAA oyun firmalarida keske yeni teknojilerle ve turlerle denese 1 oyun.

Oyunlari bana pek hitap etmese de,(Left 4 Dead 2 harici) gercekten yeni teknolojiler ve turler denemeleri harika bir şey, en azindan diger AAA oyun firmalarida keske denese boyle 1 oyun.
Aslında Valve Portal 3'ü VR ile yapıp Half Life: Alyx yerine çıkaracaklardı fakat Portal gibi uçup kaçmalı bir oyunun VR'da olmaması gerektiği kararına varıp Half Life için bir prequel yapmak istediler. Böylece çöpe atmak istedikleri Half-Life 3 senaryosu için de bir bahane oldu. Aslında Half-Life: Alyx gibi bir prequel oyun planları yoktu. Sadece hikaye de değiştirmek istedikleri kısımları değiştirdiler.

Aslında Valve portal 3'ü VR ile yapıp Half-Life: Alyx yerine çıkaracaklardı fakat portal gibi uçup kaçmalı bir oyunun VR'da olmaması gerektiği kararına varıp Half-Life için bir prequel yapmak istediler. Böylece çöpe atmak istedikleri Half-Life 3 senaryosu için de bir bahane oldu. Aslında Half-Life: Alyx gibi bir prequel oyun planları yoktu. Sadece hikaye de değiştirmek istedikleri kısımları değiştirdiler.

Portal 3 VR cok degisik bir şey olurdu he, denemek isterdim. :)

Valve, 1-2 sene önce (Neon Prime) adlı isim haklarını satın almıştı, ama hangi oyunun geliştirildiği belli değildi. Şimdi yavaş yavaş belli olmaya başladı. Oyun şu an kapalı betada ve görüntüler yavaş yavaş çıkıyorsa yakında çıkabilir. Valorant, Dota 2 ve Team Fortress 2 karışımı gibi duruyor. Yeni Source 2 oyun motorunu kullanarak geliştiriyorlar, yani grafikler güzel olacak ve oyun ücretsiz olacak.

Oyun güzel, buna lafım yok, ama Valve'ın tarzına biraz garip durmamış mı? Riot böyle bir oyun çıkarsa, hiç garipsemezdim mesela.

Valve ilk önce CS2'deki tüm hile sorunun kökten çözsün ondan sonra baksın yeni oyunlara. Bu nasıl şirket anlamadım gitti 2015 yılından hile sorunu çekiyoruz yeter be kardeşim.