Valve'nin yeni oyunu Deadlock (Neon Prime) hakkında yeni bilgiler sızdırıldı!

Corizeo

Yetkin
Makaleler
1
Valve ve CS2 tarafında leakleriyle ünlü olan Gabe Follower, Valve'nin yeni oyunu olan Deadlock hakkında bilgiler verdi. Oyun daha öncesinde Neon Prime olarak adlandırılmıştı leaklerde. Verilen bilgilere göre:

Rekabetçi third person hero shooter. 4 şeritli büyük bir haritada 6'ya karşı 6 mücadele. Kullanılabilir yetenekler ve eşyalar var. Kule savunma mekaniği var. Steampunk ile karıştırılmış fantezi teması mevcut. Büyücüler, garip yaratıklar ve robotlar var.

Oyunun gameplayi hızlıymış. Oyun Dota 2, Team Fortress 2, Overwatch, Valorant, Smite, Orcs Must Die karışımıymış. Karakter dizaynları Dota evrenindekilerden ilham alınmış. Ana harita modern steampunk bir Avrupa'ya benziyor.

Tweet Linkleri:

Son düzenleme:
Başka firma şu özellikleri açıklasa zerre heyecanlanmam ama Valve'dan haberler gelince fena oluyorum, başlığı görünce bile heyecanlandım.

Valve'ın oyun yapımından çekilmesini hiç istemiyorum...

Valve oyunları oynatıyor. Ama şahsen CS2 gibi hileden şundan bundan bezerek oynamak istemiyorum. Üzerine düşecekleri, acelesiz ve temelli güzel bir oyun bekliyorum eğer çıkaracaklarsa. Hayırlısı.

Sürekli shooter, sadece birbirini vurmaktan ibaret, zevksiz ötesi oyunlar yapmaya devam etsinler. Düzgün hikayeli oyun yapsanız şaşardım zaten.

TF2ye güncelleme getirseler keşke Half-Life 3'ten umudu geçen sene kestim.
Hikaye ve senaryo hazır. Ama adamlar sebepsizce yapmıyorlar oyunu nedense. İlginç bir firma.

Bence sızıntılarda ki şeyleri çok iyi bir şekilde yaparlarsa neden kötü olsun ki? Tema gayet iyi ve çok görmediğimiz bir tema steampunk ile karıştırılmış fantezi iyi bir tema seçimi, üstelik yeni mekaniklerle geleceğine adım gibi eminim.

Ha bana kalırsa keşke hikayeli oyunların devamı gelse, portal 3, l4D3, HL3 gibi ama adım gibi emin olduğum bir şey varsa bu da o oyunların 3.sünü asla göremeyeceğiz, hatta bana bir seçenek sunsalar, TF2 mega mega güncellemeler mi alsın yoksa bu oyun mu çıksın diye TF2'yi seçerdim.

Ayrıca hikaye ve senaryosu sızdırıldı, ellerinde yeni bir senaryo var mı bilmiyorum ama sızan senaryodan da oyun yapmazlar herhalde.

CS2'den sonra güvenim sarsıldı ama yine de mecburum büyük bir hevesle beklemeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…