Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Epic Games'de oyun bedava olduktan sonra direkt çökmüştüm. Fakat şöyle bir durum var telefondaki bedava versiyonunda ben bayağı bir ilerledim. Bunu nasıl bilgisayara aktarabilirim?

Çözüm
Hocam USB kablosu ile bilgisayara bağlayarak, dosyaları aktarmayı deneyin.
Ama bazı kişiler internette artık dosyaların aktarılamadığı yazmış.
Belki sizde işe yarar ama.

Hocam yaptım. Dosya konumu çok farklı bir yerdeymiş ondan en başta olmadı birazdan nasıl yapıldığını yazacağım.

Arkadaşlar çözümü Google'dan biraz araştırmayla buldum:

Telefondan kaydı alma:
  1. Telefonumuzu kasaya bağlayıp USB dosya aktarımı moduna alıyoruz.
  2. Cihazın dosya yöneticisinden şu yolu takip ediyoruz: Android > data > com. Poncle. Vampiresurvivors > files ardından burada bulunan savedataunity adlı dosyayı kopyalayıp masaüstüne atıyoruz.
Telefonla işimiz bitmiştir.

Bilgisayara Save'i atma:
  1. İlk olarak oyunu açıp bir el başlatıp kapatıyoruz ki save dosyası oluşsun.
  2. Epic Games: C:\Users\[WINDOWS USERNAME]\AppData\Roaming\Vampire_Survivors_EGS\[Unique ID]
  3. Steam: C:\program files \steam\userdata\(steamid)\179480\remote
  4. Hangi platformdan oyunu oynuyorsak o platform için olan dosya klasörüne kopyaladığımız savedataunity. Sav dosyasını atıyoruz.
  5. Oyunu açtıkdan sonra ilk oluşan save dosyasının adını kopyalayıp o dosyayı siliyoruz ve kendi save imizin adını silmeden önce kopyaladığımız dosyanın adı ile değiştiriyoruz.
İşlem tamamdır. İyi oyunlar!
Epic Games'de oyun bedava olduktan sonra direkt çökmüştüm. Fakat şöyle bir durum var telefondaki bedava versiyonunda ben bayağı bir ilerledim. Bunu nasıl bilgisayara aktarabilirim?

Hocam yaptım. Dosya konumu çok farklı bir yerdeymiş ondan en başta olmadı birazdan nasıl yapıldığını yazacağım.

Arkadaşlar çözümü Google'dan biraz araştırmayla buldum:

Telefondan kaydı alma:
  1. Telefonumuzu kasaya bağlayıp USB dosya aktarımı moduna alıyoruz.
  2. Cihazın dosya yöneticisinden şu yolu takip ediyoruz: Android > data > com. Poncle. Vampiresurvivors > files ardından burada bulunan savedataunity adlı dosyayı kopyalayıp masaüstüne atıyoruz.
Telefonla işimiz bitmiştir.

Bilgisayara Save'i atma:
  1. İlk olarak oyunu açıp bir el başlatıp kapatıyoruz ki save dosyası oluşsun.
  2. Epic Games: C:\Users\[WINDOWS USERNAME]\AppData\Roaming\Vampire_Survivors_EGS\[Unique ID]
  3. Steam: C:\program files \steam\userdata\(steamid)\179480\remote
  4. Hangi platformdan oyunu oynuyorsak o platform için olan dosya klasörüne kopyaladığımız savedataunity. Sav dosyasını atıyoruz.
  5. Oyunu açtıkdan sonra ilk oluşan save dosyasının adını kopyalayıp o dosyayı siliyoruz ve kendi save imizin adını silmeden önce kopyaladığımız dosyanın adı ile değiştiriyoruz.
İşlem tamamdır. İyi oyunlar!

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm