8461

Uzman
Geçen gün Valorant ve League of Legends'ı D diskine yükledim. Vanguard da tabii ki olmazsa olmaz, o da kuruldu. Kurulumdan sonra SSD'nin sıcaklığına baktım, 30 derece olmuştu. C diskini kullanmamasına rağmen bu durum dikkatimi çekti ve "bu işte bir gariplik var" dedim. Bilgisayarı yeniden başlattım ama keşke başlatmasaydım. Açılması tam 7 dakika sürdü. Normalde sistemim 1 dakika veya daha kısa sürede açılıyordu. ChatGPT'ye sordum, bana bir şeyler söyledi ama tam anlamadım. Ntbtlog dosyasını açtırdı, ben de açtım. Dosyayı atmamı söyledi, attım ve bana Vanguard'ın ve AMD sürücüsünün sorunlu olduğunu söyledi. Ama ben sürücüyü baştan kurmak istemiyordum çünkü oyunlarda çökme vs. yoktu, gereksiz yere zamanımı boşa harcamak istemedim. Ntbtlog dosyasını MediaFire'a yükleyeceğim. Sizin de önerinizi bekliyorum. İki SSD'im var, ikisi de SATA 3. Vanguard kurulduktan sonra masaüstüm çöküyor. SFC /scannow yapmama rağmen sorun devam ediyor. Format atmak istemiyorum çünkü oyunları tek tek yüklemek aşırı sıkıcı, sürücüler dahil.

Öncelikle olay örgüsü çok hoşuma gitti tebrikler. Daha kısa anlatılabilirdi ancak sanatlı bir dil kullanmayı tercih etmişsiniz.

Vanguard'ın Pcyi yavaşlattığı evet doğru ancak 7 dakikada açılması biraz abartı, bunun Vanguard ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Belki arkada Windows güncelleme yapmıştır 7 dakika boyunca. Ayrıca, 30°C gayet normal bir sıcaklık "o işte bir gariplik" olduğunu nereden çıkarttınız çözemedim.

Öncelikle olay örgüsü çok hoşuma gitti tebrikler. Daha kısa anlatılabilirdi ancak sanatlı bir dil kullanmayı tercih etmişsiniz.

Vanguard'ın PC'yi yavaşlattığı evet doğru ancak 7 dakikada açılması biraz abartı, bunun Vanguard ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Belki arkada Windows güncelleme yapmıştır 7 dakika boyunca. Ayrıca, 30°c gayet normal bir sıcaklık "o işte bir gariplik" olduğunu nereden çıkarttınız çözemedim.

Windows'un kurulu oldu SSD'yi kullanmadı bile 7 dakika sürede açıldı sistemi boot etti sonra bir süre siyah ekranda kaldı bu gerginlik ne böyle? Attığım ntbtlogu incelerseniz bile anlarsınız. Sıcaklığı 20 derecden 30 dereceye fırladı.