1589

Üstün
Makaleler
2
Arkadaşlar belirli bir bütçem yok ama olduğunca ucuz ama iyi kalitede bir ürün arıyorum. Derseniz ki şu model çok iyi, ona da bakabilirim. Bu aralar gerçekten havalar aşırı sıcak ve bundan en çok şikayet eden kişi olarak odama vantilatör almaya karar verdik. Pahalı bir şey olmasın mümkünse ama düşük bütçede sorun yaşarsın diyorsanız önerdiğiniz bir tane vantilatörü atabilirsiniz.

Vantilatörü alınca çalışırken önüne hafif ıslak bez koy. Daha iyi soğutuyor ya da ıslak bezi serinlemesini istediğin vücut bölgene koy. İkisi de vantilatör kullananlar için güzel taktik.
MarkaFiyat
Xiaomi Mi Smart Standing Fan 25.990 ₺
Philips 5000 Serisi Tower Fan3.932 ₺
Dreo Cruiser Pro3.300 ₺
Dijitsu VN06844 ₺
AICase Stand Fan1.099 ₺
Gaiatop Mini Fan1.703 ₺
Rowenta VU66203.483 ₺
Minesk Masaüstü USB Vantilatör389 ₺
Xiaomi Smart Tower Fan3.953 ₺
Pro Breeze 46 Oscillating Tower Fan4.299 ₺
Bel Air Home 3 Blade tavan vantilatörü2.506 ₺

Son düzenleme:
Vantilatörü alınca çalışırken önüne hafif ıslak bez koy. Daha iyi soğutuyor ya da ıslak bezi serinlemesini istediğin vücut bölgene koy. İkisi de vantilatör kullananlar için güzel taktik.
MarkaFiyat
Xiaomi Mi Smart Standing Fan 25.990 TL
Philips 5000 Serisi Tower Fan3.932 TL
Dreo Cruiser Pro3.300 TL
Dijitsu VN06844 TL
AICase Stand Fan1.099 TL
Gaiatop Mini Fan1.703 TL
Rowenta VU66203.483 TL
Minesk Masaüstü USB Vantilatör389 TL
Xiaomi Smart Tower Fan3.953 TL
Pro Breeze 46 Oscillating Tower Fan4.299 TL
Bel Air Home 3 Blade tavan vantilatörü2.506 TL

Bez uçunca ya da pervaneye dolanınca gelemeyen pişmanlık hissi.

Hava soğutucu atmış yukarıdaki arkadaş ama önermiyorum. Çünkü çoğu klimadan bile daha beter soğutuyor.

Bez uçunca ya da pervaneye dolanınca gelemeyen pişmanlık hissi.

Benim kullandığım vantilatörün demirleri sıktı. Bir sorun yaşamadım. Eğer aralıkları gevşek ise bezi kendi üstünüze koymanız daha iyi fikir olabilir. Pervane ileri doğru üflerken bez nasıl geri gidip arasına sıkışacak onu da anlamış değilim. :rolleyes:

Arkadaşlar belirli bir bütçem yok ama olduğunca ucuz ama iyi kalitede bir ürün arıyorum. Derseniz ki şu model çok iyi, ona da bakabilirim. Bu aralar gerçekten havalar aşırı sıcak ve bundan en çok şikayet eden kişi olarak odama vantilatör almaya karar verdik. Pahalı bir şey olmasın mümkünse ama düşük bütçede sorun yaşarsın diyorsanız önerdiğiniz bir tane vantilatörü atabilirsiniz.
Düşük bütçede sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Şahsen Dijitsu VN06A kullanıyorum, gücü sesi bence gayet yeterli. Ekstra olarak zamanlayıcısı var yatarken açıyorum kendi kapanıyor. Bütçenizi artırdığınız zaman malzeme kalitesi vs değişir tabii ki. Kullandığım Dijitsu vantilatörün gövdesi hariç ayağı vs plastik. Onun dışında masaüstü fan almanızı tavsiye etmem. Çabuk bozuluyorlar ve güçsüzler. Eğer alanınız küçük değilse ayaklı vantilatör varken masaüstü fan almak mantıksız.

Son düzenleme: