Arkadaşlar belirli bir bütçem yok ama olduğunca ucuz ama iyi kalitede bir ürün arıyorum. Derseniz ki şu model çok iyi, ona da bakabilirim. Bu aralar gerçekten havalar aşırı sıcak ve bundan en çok şikayet eden kişi olarak odama vantilatör almaya karar verdik. Pahalı bir şey olmasın mümkünse ama düşük bütçede sorun yaşarsın diyorsanız önerdiğiniz bir tane vantilatörü atabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Şu vantilatörü beğenmiştim ben. Gidip mağazada teşhir ürününü incelemeni de tavsiye ederim.
Ben bunu alacaktım, o dönem kampanyayla iyonizer hava soğutucu aldım test ettikten sonra.
Ben bunu alacaktım, o dönem kampanyayla iyonizer hava soğutucu aldım test ettikten sonra.
Arçelik sağlam bir marka mı hocam?Şu vantilatörü beğenmiştim ben. Gidip mağazada teşhir ürününü incelemeni de tavsiye ederim.
Vantilatörü alınca çalışırken önüne hafif ıslak bez koy. Daha iyi soğutuyor ya da ıslak bezi serinlemesini istediğin vücut bölgene koy. İkisi de vantilatör kullananlar için güzel taktik.
| Marka | Fiyat |
|---|---|
| Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 | 5.990 ₺ |
| Philips 5000 Serisi Tower Fan | 3.932 ₺ |
| Dreo Cruiser Pro | 3.300 ₺ |
| Dijitsu VN06 | 844 ₺ |
| AICase Stand Fan | 1.099 ₺ |
| Gaiatop Mini Fan | 1.703 ₺ |
| Rowenta VU6620 | 3.483 ₺ |
| Minesk Masaüstü USB Vantilatör | 389 ₺ |
| Xiaomi Smart Tower Fan | 3.953 ₺ |
| Pro Breeze 46 Oscillating Tower Fan | 4.299 ₺ |
| Bel Air Home 3 Blade tavan vantilatörü | 2.506 ₺ |
Son düzenleme:
Vantilatörü alınca çalışırken önüne hafif ıslak bez koy. Daha iyi soğutuyor ya da ıslak bezi serinlemesini istediğin vücut bölgene koy. İkisi de vantilatör kullananlar için güzel taktik.
Marka Fiyat Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 5.990 TL Philips 5000 Serisi Tower Fan 3.932 TL Dreo Cruiser Pro 3.300 TL Dijitsu VN06 844 TL AICase Stand Fan 1.099 TL Gaiatop Mini Fan 1.703 TL Rowenta VU6620 3.483 TL Minesk Masaüstü USB Vantilatör 389 TL Xiaomi Smart Tower Fan 3.953 TL Pro Breeze 46 Oscillating Tower Fan 4.299 TL Bel Air Home 3 Blade tavan vantilatörü 2.506 TL
Bez uçunca ya da pervaneye dolanınca gelemeyen pişmanlık hissi.
Hava soğutucu atmış yukarıdaki arkadaş ama önermiyorum. Çünkü çoğu klimadan bile daha beter soğutuyor.
Bez uçunca ya da pervaneye dolanınca gelemeyen pişmanlık hissi.
Benim kullandığım vantilatörün demirleri sıktı. Bir sorun yaşamadım. Eğer aralıkları gevşek ise bezi kendi üstünüze koymanız daha iyi fikir olabilir. Pervane ileri doğru üflerken bez nasıl geri gidip arasına sıkışacak onu da anlamış değilim.
Düşük bütçede sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Şahsen Dijitsu VN06A kullanıyorum, gücü sesi bence gayet yeterli. Ekstra olarak zamanlayıcısı var yatarken açıyorum kendi kapanıyor. Bütçenizi artırdığınız zaman malzeme kalitesi vs değişir tabii ki. Kullandığım Dijitsu vantilatörün gövdesi hariç ayağı vs plastik. Onun dışında masaüstü fan almanızı tavsiye etmem. Çabuk bozuluyorlar ve güçsüzler. Eğer alanınız küçük değilse ayaklı vantilatör varken masaüstü fan almak mantıksız.Arkadaşlar belirli bir bütçem yok ama olduğunca ucuz ama iyi kalitede bir ürün arıyorum. Derseniz ki şu model çok iyi, ona da bakabilirim. Bu aralar gerçekten havalar aşırı sıcak ve bundan en çok şikayet eden kişi olarak odama vantilatör almaya karar verdik. Pahalı bir şey olmasın mümkünse ama düşük bütçede sorun yaşarsın diyorsanız önerdiğiniz bir tane vantilatörü atabilirsiniz.
Son düzenleme:
Gidip test ettiğimde evdeki Fakir marka vantilatörden daha iyi olduğunu fark ettim. Tüm vantilatörleri test etme imkanı yok ama oldukça fonksiyonel bir alet. Gidip kendiniz de test edin derim şahsen.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-