Alessandro Del Piero
Başarılı
Belirli ürünlerde var hocam hepsinde değil. Farkındaysanız teşhir ürünleri.9800x3d bu fiyata başka yerde yok maşallah zam yapmışlar.
Belirli ürünlerde var hocam hepsinde değil. Farkındaysanız teşhir ürünleri.9800x3d bu fiyata başka yerde yok maşallah zam yapmışlar.
İlk görüşte XT sandım, yine de bedava tabii.
İnternetten alınsa uçardım ben de fakat Bursa'da hiç stok açılmamış.Benim kafa RX 9070'de kaldı. Bakalım alan oldu mu? 2 saate Sahibinden'e damlarlar onaylandıysa.
Emin olun 2 saat bile sürmez.Benim kafa RX 9070'de kaldı. Bakalım alan oldu mu. 2 saate Sahibinden'e damlarlar onaylandıysa.
Benim kafa RX 9070'de kaldı. Bakalım alan oldu mu. 2 saate Sahibinden'e damlarlar onaylandıysa.
Yok ya, 9060 XT var elimde, memnunum kendisinden. 9070 XT olsa affetmezdim.GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam 4070 var isterseniz.