9060 kaptım buradan siparişten 16 saat sonra elimdeydi valla Vatan olsun kargosu olsun şaşırtıyorlar alışık değiliz böyle olumlu şeylere.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-10-22 at 23.10.07.webp
    WhatsApp Image 2025-10-22 at 23.10.07.webp
    765,6 KB · Görüntüleme: 58
Vatan Bilgisayar'da 5 gündür devam eden belirli ürünlerde sepette %15 indirim kampanyası bu gece de devam ediyor!

Çeşitli ürünler var kasım indirimlerinden önce bütçeye göre değerlendirilebilecek güzel indirimler var.

Örnek olarak tekrardan Sapphire RX 9060 XT ve RX 9070 XT sepette %15 indirimle tüm zamanlardaki en düşük fiyatlardan satılıyor.

Geçen günlerde almıştım. Valla Vatana helal olsun. İncehesaptan 31K ya 2 kez hellhound satmışlardı ama taksit seçeneği bile yoktu. Biraz pişmanlıkla acaba alsamıydım diye düşünürken bu kampanyayı gördüm. 6 taksit tabi daha hoş olurdu ama fiyatın uygunluğundan dolayı 3 taksitte gayet iyi oldu benim için.

Normalde 9060 XT düşünüyordum. Ama 2K monitörüm olduğu için 9070 XT daha doğru oldu benim için.

Yanından ekran kartı tutucu aparat da geliyor.

Yazılımla sürücülerle ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Şu an sadece BF6'da deneyebildim. Sıfır sıkıntı.

Geçen günlerde almıştım. Valla Vatana helal olsun. İncehesaptan 31K ya 2 kez hellhound satmışlardı ama taksit seçeneği bile yoktu. Biraz pişmanlıkla acaba alsamıydım diye düşünürken bu kampanyayı gördüm. 6 taksit tabi daha hoş olurdu ama fiyatın uygunluğundan dolayı 3 taksitte gayet iyi oldu benim için.

Normalde 9060 XT düşünüyordum. Ama 2K monitörüm olduğu için 9070 XT daha doğru oldu benim için.

Yanından ekran kartı tutucu aparat da geliyor.

Yazılımla sürücülerle ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Şu an sadece BF6'da deneyebildim. Sıfır sıkıntı.
Hayırlı olsun 9070 xt 4kda da götürüyor galiba baya ileriye dönük olmuş.

Hayırlı olsun 9070 xt 4kda da götürüyor galiba baya ileriye dönük olmuş.
Size de hayırlı olsun. Beyaz sisteme beyaz bir kart isterdim ama yapacak bir şey yok. Anakartım zaten siyah. Pulse baya büyük geldi masa üstündeki kasaya. Kasam Phanteks G360A. ATX anakart almama rağmen maşallah alt kısmı komple doldurdu :) tabi kartı tutan aparatı da takıncı iyice doldu.

Bir ara takarken korktum. Kasanın ön fanlarına doğru bir çıkıntı vardı ekran kartı oraya takıldı zannettim sonra oturtmayı başardım.