Detaylar
Kim cevapladı?Bu sistem daha mantıklı bence.
22.000 TL'ye kötü sistem. Aynı bileşenlere sahip sistemler daha ucuza bulunabiliyor. Ucuza aldım sanırsınız, seneye kasa & PSU masrafı yaparsınız.
Aynı sistem geçenlerde 19-20'ye vardı diye hatırlıyorum. Pek de iyi bir indirim değil açıkçası PSU'yu da hesaba katarsak.
İşlemci kutusuz, yani soğutma için ekstra soğutucu almak gerekiyor.
Bu fiyat bandında hep ryzen 5 5500 rtx 4060 sistem satılıyor.22.000 TL'ye kötü sistem. Aynı bileşenlere sahip sistemler daha ucuza bulunabiliyor. Ucuza aldım sanırsınız, seneye kasa & PSU masrafı yaparsınız.
ryzen 5 5500 i3 12100f gücünde bir işlemci, işlemcisi iyi olduğu için paylaştım.
Hiçbir hazır sistem üreticisi işlemciyi soğutucusuz göndermez. Ki burada da Everest'in fanlı soğutucusu gönderiliyor onu görmediniz sanırım. İkinci olarak arada 1300 TL'lik fiyat farkı var ve soğutucunun hiç olmadığını farz edelim. Bu soğutucu alınırsa hem stok fandan çok daha iyi soğutma sağlar hem de daha ucuza gelir.İşlemci kutusuz, yani soğutma için ekstra soğutucu almak gerekiyor.
Aerocool Cylon 4F ARGB 12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Kule Tipi İşlemci Soğutucu (AE-CC-CYLN4F) - İşlemci Soğutucu - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Aerocool Hakkında2001 yılında gelişmiş soğutma ve kasa ürünleri üretmek amacıyla kurulan AeroCool, son yıllarda ürün gamını güç kaynakları, kasa fan ve fan kontrolcüleri, oyuncu ekipmanları gibi komponentler ile genişletilmiştir. 2009 yılında lanse ettiği PGS serisi oyuncu kasalarının yakaladığı...
Son düzenleme:
fenrir
Uzman
Çok iyi fiyata almışsınız ben H610 + i5 12400F + RTX 4060 19 bine aldım.