82.799 TL'ye 5070 Ti hazır sistem var fiyat çok iyi. Şu an kendin ayrı ayrı alsan daha pahalı olur gibi neredeyse.

Anakart, RAM ve SSD leş. Ne kadar ekmek o kadar köfte...
7800X3D ve 5070 Ti olması güzel fakat diğer parçalar es geçilemeyecek kadar kötü.

Şahsen önerebileceğimiz bir sistem yok. RAM özelleştirmeleri daha kapsamlı olsa daha doğrusu; en azından Crucial harici bir RAM olsa 1-2 sistem düşünülebilirdi.

Anakart, RAM ve SSD leş. Ne kadar ekmek o kadar köfte...
7800X3D ve 5070 Ti olması güzel fakat diğer parçalar es geçilemeyecek kadar kötü.

Şahsen önerebileceğimiz bir sistem yok. RAM özelleştirmeleri daha kapsamlı olsa daha doğrusu; en azından Crucial harici bir RAM olsa 1-2 sistem düşünülebilirdi.
Gerçekten yok mu alınabilecek bir sistem? LoL ve Rust için soruyorum. AM4 veya AM5 olsa yeterdi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece anakart yükseltilse mis gibi olur.

Aynen hocam anakart yükseltmesi pahalıydı, o yüzden gelince satar indirimlerden B850 vs. beklerim. İşlemci de zaten 2K'da olacağım için 7800X3D'ye pek gerek duymuyorum. Bunun dışında fiyatı sizce iyi mi hocam? RAM krizi durmak yerine artacak gibi görünüyor GPU'lara da yansıyacak sanırım bir yandan 2026'ya giriyoruz vergi, zam vsvs.

Şu sistemi Nitro+ 9070XT ve, 32 GB 5600MHz RAM ile 61K'ya aldım. PSU vs. Kaliteli duruyor bunda kötü parça var mı sizce anakart harici?

Selam. Anakart yükseltmesi ve 800+ TL'ye 5070 öneririm. RX 9070 ve RX 9070 XT farklı kartlar 5070 daha mantıklı olur. Soğutucu 7500F için yeterli duruyor. RAM eklenebilir ise güzel olur. 2K için güzel duruyor.