ramoncotta
Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, sizce bu sistem nasıl? Paraf kartım var, 5.000₺ para puan verecek.
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, sizce bu sistem nasıl? Paraf kartım var, 5.000₺ para puan verecek.
Kasa da idarelik. Bu şekilde albenisi yok dediğin gibi.RAM leş, soğutucu kötü, kasa (PSU) soru işareti. En azından RAM daha iyi bir model olsa değerlendirilebilirdi.
Soğutucu falan pek anlamam, şu an almam lazım 4050'li bir laptobum varRAM leş, soğutucu kötü, kasa (PSU) soru işareti. En azından RAM daha iyi bir model olsa değerlendirilebilirdi.
Soğutucu falan pek anlamam, şu an almam lazım 4050'li bir laptobum var
55.000
Bayağı kötü bir bileşenlerden oluşuyor. Ben olsam işlemcide Intel yerine AMD'ye yönelirdim. Ekran kartı konusunda eğer benim gibi NVIDIA takıntınız yok ise AMD tarafında daha güçlü rakipleri var. RAM hakkında yorum yapmayacağım. Bir de Vatan Bilgisayar gibi bir sitede olması iyice eksiye düşürdü. Daha iyi sistemler var.
Aldım belirttiğim sistemiBayağı kötü bir bileşenlerden oluşuyor. Ben olsam işlemcide Intel yerine AMD'ye yönelirdim. Ekran kartı konusunda eğer benim gibi NVIDIA takıntınız yok ise AMD tarafında daha güçlü rakipleri var. RAM hakkında yorum yapmayacağım. Bir de Vatan Bilgisayar gibi bir sitede olması iyice eksiye düşürdü. Daha iyi sistemler var.
@Learnof 8 gül oldu kullanmaya başlayalı sıcaklık değerleri vs mükemmel soğutucu çok güzel çalışıyor. Sadece ekran kartı çift fanlı olduğundan maksimum 71-72 derece görüyorum. FC26 Ultra-2K'da 180-200 FPS alıyorum. Sıcaklık 71-72 civarı