Merhaba. Vatan Bilgisayar'dan 35000 TL bütçe ile bilgisayar alacağım. Mecburen Vatan Bilgisayar'dan alacağım ben de çok meraklı değilim de şartlar öyle gerektiriyor. Orada 7500F 5060 içeren bir sistem önerdiler. Sizce ne alayım? Şimdiden teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 35000 TL
Bütçenizi biraz artırabilirseniz bu sistem iyi olur.
Bütçenizi biraz artırabilirseniz bu sistem iyi olur.
Sizce o fiyat farkına değer mi hocam?
Kesinlikle değer. Ama bir süre sonra düzgün bir PSU takmanız gerek. Sistemi riske atmaya değmez.
Kesinlikle değer. Ama bir süre sonra düzgün bir PSU takmanız gerek. Sistemi riske atmaya değmez.
Hocam sanırım RAM 1X16.sorun yaratır mı?
Sorun olmaz hocam. DDR5'de çift modül ile tek modül arasında pek fark yok.
Sorun olmaz hocam. DDR5'te çift modül ile tek modül arasında pek fark yok.
Son olarak mağazadan alacağım ama hazır sistemler çok azdı ve bu yoktu. Mağazadan alabilir miyim yine de?
Bildiğim kadarıyla mağazadan alabilirsiniz ama önceden arayıp sormanızı öneririm.Son olarak mağazadan alacağım ama hazır sistemler çok azdı ve bu yoktu. Mağazadan alabilir miyim yine de?
ProfesorGoktug
Uzman
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rtx-5060-oc-8g-h610m-1tb-ssd-16gb-ram.html 8 GB VRAM sizin için sorun olmazsa bu sistem size uyar. Kullanım amacınızı ve nasıl oyunlar oynayacağınızı da yazar mısınız? 8 GB VRAM birkaç oyun ve ağır video işleri dışında iş görür. İntel i5 14400F işlemci de oyun için çok kötü bir işlemci değildir.(Hatta bu sistemden yazıyorum.)Merhaba. Vatan Bilgisayar'dan 35000 TL bütçe ile bilgisayar alacağım. Mecburen Vatan Bilgisayar'dan alacağım ben de çok meraklı değilim de şartlar öyle gerektiriyor. Orada 7500F 5060 içeren bir sistem önerdiler. Sizce ne alayım? Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme:
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rtx-5060-oc-8g-h610m-1tb-ssd-16gb-ram.html 8 GB VRAM sizin için sorun olmazsa bu sistem size uyar. Kullanım amacınızı ve nasıl oyunlar oynayacağınızı da yazar mısınız? 8 GB VRAM birkaç oyun ve ağır video işleri dışında iş görür. Intel i5 14400F işlemci de oyun için çok kötü bir işlemci değildir.
CS ve hikayeli oyunlar(RDR 2 vs.) Oynayacağım.