Vatan hainlerine karşı lütfen duyarsız kalmayalım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B

Aynen kanka Türklüğün sadakasını versen gölgesinde otururuz ama vallahi Apo diyen adamı dinleyip siyasi görüşü beni bağlamaz. Yersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen kanka Türklüğün sadakasını versen gölgesinde otururuz ama vallahi Apo diyen adamı dinleyip siyasi görüşü beni bağlamaz. Yersen.
İstediğini ye istediğini yeme kardeşim. O da beni bağlamaz. Benim beyanım bu yönde. Herhangi bir mesajımda da halk düşmanlığı yaptığımı göremezsin, senelerdir forumlarda yazıyorum.

Neyse ne, ittihatçılık ne demek bilmeyen heriflere laf anlatmaya lüzum yok.
Evet, pasif bir şekilde kaba etimizi yayarak oturmaya devam edersek ve sağ partilere yanlarsak kurarlar.

AKP'ye göre terörist diye bir şey yok kardeş. Her ne kadar AKP'ye karşı muhalefette olsak kimse bunu inkar edemez. Hain haindir. Bunun parti ile alakası yok. Zaten profil resminden ve mesajlarından ne olduğun belli oluyor.
Hocam AK parti de çok masum değil. Ayrıca AK partiye oy vermezsen ya teröristsin ya fetöcü.

AKP'ye göre terörist diye bir şey yok kardeş. Her ne kadar AKP'ye karşı muhalefette olsak kimse bunu inkar edemez. Hain haindir. Bunun parti ile alakası yok. Zaten profil resminden ve mesajlarından ne olduğun belli oluyor.

Hain kavraminiz nedir, profil resmime bakarak vatan sevdalilarinin cok vatan haini ilan edildiğini gördüm ben. Düzene karşı cikan herkese hain yaftasi yapıştırmak ne kadar mantıklı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…