Geçen konuda Kanadalı şirketin yıllarca imtiyazlı çalışmasına ve can güvenliği önlem almamasına göz yumulmasıyla yaşanan göçükte "ama başka ülkelerde de oluyor" gibi bir savunmayla geldiniz. O yüzden de kime terörist dediğinizi merak ettim, mevzu bu. Eleman alçağın tekiymiş zaten.

Ne alaka? Daha Türkçe yazım kurallarından habersizsiniz. Türklüğümün sadakasını versem gölgesinde oturup dinlenirsiniz.

Ahmet Kaya ülkenin değerli bir sanatçısı ve şarkılarını seviyor olmam beni neden Kürdistan savunucusu yapsın? Ahmet Kaya'nın siyasi görüşleri beni bağlamaz. Kaba etinizden yaptığınız çıkarımla kimseyi yargılamayın, dayaklık olursunuz reelde.

Bak sana bir bilgi vereyim, nutuk okurken fark etmen gerekirdi ama belli ki görmemişsin: Atatürk o bölgeye Kürdistan der doğrudan. Evet, açıp bakın Nutuk'a.

Dolayısıyla siz yok deyince, olmamış olmuyor. Bölgenin ismi Kürdistan. Bu kadar basit. Kimse orada bir devlet var demiyor.

Aynen kanka Türklüğün sadakasını versen gölgesinde otururuz ama vallahi Apo diyen adamı dinleyip siyasi görüşü beni bağlamaz. Yersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse orada bir devlet var demiyor.
O kadar emin olma bence. Çok yakında onu da kurarlar hocam, ekmeğini, suyunu kullandıkları ülkenin kurucusuna hakaret edenler onları da yapar. Ve insanlar (Kürt olanların çoğunluğu) orayı bir ülke olarak görüyor.

Aynen kanka Türklüğün sadakasını versen gölgesinde otururuz ama vallahi Apo diyen adamı dinleyip siyasi görüşü beni bağlamaz. Yersen.
İstediğini ye istediğini yeme kardeşim. O da beni bağlamaz. Benim beyanım bu yönde. Herhangi bir mesajımda da halk düşmanlığı yaptığımı göremezsin, senelerdir forumlarda yazıyorum.

Neyse ne, ittihatçılık ne demek bilmeyen heriflere laf anlatmaya lüzum yok.
O kadar emin olma bence. Çok yakında onu da kurarlar hocam, ekmeğini, suyunu kullandıkları ülkenin kurucusuna hakaret edenler onları da yapar. Ve insanlar (Kürt olanların çoğunluğu) orayı bir ülke olarak görüyor.
Evet, pasif bir şekilde kaba etimizi yayarak oturmaya devam edersek ve sağ partilere yanlarsak kurarlar.

AKP'ye göre terörist diye bir şey yok kardeş. Her ne kadar AKP'ye karşı muhalefette olsak kimse bunu inkar edemez. Hain haindir. Bunun parti ile alakası yok. Zaten profil resminden ve mesajlarından ne olduğun belli oluyor.
Hocam AK parti de çok masum değil. Ayrıca AK partiye oy vermezsen ya teröristsin ya fetöcü.

AKP'ye göre terörist diye bir şey yok kardeş. Her ne kadar AKP'ye karşı muhalefette olsak kimse bunu inkar edemez. Hain haindir. Bunun parti ile alakası yok. Zaten profil resminden ve mesajlarından ne olduğun belli oluyor.

Hain kavraminiz nedir, profil resmime bakarak vatan sevdalilarinin cok vatan haini ilan edildiğini gördüm ben. Düzene karşı cikan herkese hain yaftasi yapıştırmak ne kadar mantıklı?