Kime göre terörist? AKP'ye göre "terörist" tanımı çok geniş ve eğer hizmet ettiğiniz de buysa, yorum yok. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Kime göre terörist? AKP'ye göre "terörist" tanımı çok geniş ve eğer hizmet ettiğiniz de buysa, yorum yok. :D

AKP'ye göre terörist diye bir şey yok kardeş. Her ne kadar AKP'ye karşı muhalefette olsak kimse bunu inkar edemez. Hain haindir. Bunun parti ile alakası yok. Zaten profil resminden ve mesajlarından ne olduğun belli oluyor.

AKP'ye göre terörist diye bir şey yok kardeş. Her ne kadar AKP'ye karşı muhalefette olsak kimse bunu inkar edemez. Hain haindir. Bunun parti ile alakası yok. Zaten profil resminden ve mesajlarından ne olduğun belli oluyor.
İttihatçıların devlete baş kaldırdığının, Ermeni çetelerle anlaştığının, dağa çıkıp çatıştığının farkında değilsin sanırım. Kullanıcı adına kadar koymuşsun ama. :D Cahillik zor.

Şimdi bir daha kimseyi teröristlikle itham etme. Vatanseverlik yarıştırmayalım, ötede oyna.

AKP'ye göre terörist diye bir şey yok kardeş.
Ergenekon'da kumpasla işlerinden edilip 90 yaşına kadar hapislerde çürüyen komutanlara terörist demiş oldun bu mesajla. Aferin çocuk.

İttihatçıların devlete baş kaldırdığının, Ermeni çetelerle anlaştığının, dağa çıkıp çatıştığının farkında değilsin sanırım. Kullanıcı adına kadar koymuşsun ama. :D Cahillik zor.

Şimdi bir daha kimseyi teröristlikle itham etme. Vatanseverlik yarıştırmayalım, ötede oyna.
Sen beni boş ver abisi yarın okulun var yat uyu. Vatansever olamazsın zaten zira vatansever bir adam vallahi Apo'yu özledik diyen birisini profil resmi yapmaz. Zira bana da tarih öğretme sana soracak değilim.

İttihatçıların devlete baş kaldırdığının, ermeni çetelerle anlaştığının, dağa çıkıp çatıştığının farkında değilsin sanırım. Kullanıcı adına kadar koymuşsun ama. :D cahillik zor.

Ergenekon'da kumpasla işlerinden edilip 90 yaşına kadar hapislerde çürüyen komutanlara terörist demiş oldun bu mesajla. Aferin çocuk.

Okuduğunu anlasaydın bunu yazmazdın. Sadece AKP'ye göre terörist değil terörist herkes için teröristtir. Bunun parti ile alakası yok. Hadi bekleme yapma devam et.

Yaptığınız şey için sizi tebrik ediyorum. Birçok kişi uğraşmaz böyle şeylerle.

Yaptığınız şey için sizi tebrik ediyorum. Birçok kişi uğraşmaz böyle şeylerle.

Teşekkürler. Aslında olması gereken, ama malum kimse uğraşmıyor.

Yeterli mi? Gerçi Ahmet Kaya'yı profil fotoğrafı yapan adama bunu da normal karşılar.

Dosya Ekleri

• IMG_2122.webp
    IMG_2122.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_2123.webp
    IMG_2123.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 81
Teşekkürler. Aslında olması gereken, ama malum kimse uğraşmıyor.

Yeterli mi? Gerçi Ahmet Kaya'yı profil fotoğrafı yapan adama bunu da normal karşılar.
Boş ver uğraşma muhtemelen 17-18 yaşında bebenin teki. Olmayan ülkesini savunuyor işte.

Geçen konuda Kanadalı şirketin yıllarca imtiyazlı çalışmasına ve can güvenliği önlem almamasına göz yumulmasıyla yaşanan göçükte "ama başka ülkelerde de oluyor" gibi bir savunmayla geldiniz. O yüzden de kime terörist dediğinizi merak ettim, mevzu bu. Eleman alçağın tekiymiş zaten.
Boş ver uğraşma muhtemelen 17-18 yaşında bebenin teki. Olmayan ülkesini savunuyor işte.
Ne alaka? Daha Türkçe yazım kurallarından habersizsiniz. Türklüğümün sadakasını versem gölgesinde oturup dinlenirsiniz.

Ahmet Kaya ülkenin değerli bir sanatçısı ve şarkılarını seviyor olmam beni neden Kürdistan savunucusu yapsın? Ahmet Kaya'nın siyasi görüşleri beni bağlamaz. Kaba etinizden yaptığınız çıkarımla kimseyi yargılamayın, dayaklık olursunuz reelde.
Öyle bir ülke olduğunu sanmam. Bence ülkesi olmayanlar susmalı.
Bak sana bir bilgi vereyim, Nutuk okurken fark etmen gerekirdi ama belli ki görmemişsin: Atatürk o bölgeye Kürdistan der doğrudan. Evet, açıp bakın Nutuk'a.

Dolayısıyla siz yok deyince, olmamış olmuyor. Bölgenin ismi Kürdistan. Bu kadar basit. Kimse orada bir devlet var demiyor.