Bütçe
20.000 TL
@2242, 9400F ne alaka? 14. nesil varken 9. nesil işlemciyi kim ne yapsın? Eski, güçsüz ve ölü soket bir işlemci. 2019 yılında çıkmış bir işlemci ki sistemle de uyumlu falan değil.

Sisteme gelirsek, şahsen satın alacak olsam almazdım. RX 7600 ve Sapphire olması, 4 çekirdekli i3 işlemci almamak için bir neden benim için.

@2242, 9400F ne alaka? 14. nesil varken 9. nesil işlemciyi kim ne yapsın? Eski, güçsüz ve ölü soket bir işlemci. 2019 yılında çıkmış bir işlemci ki sistemle de uyumlu falan değil.

Sisteme gelirsek, şahsen satın alacak olsam almazdım. RX 7600 ve Sapphire olması, 4 çekirdekli i3 işlemci almamak için bir neden benim için.
Haklısınız ama bu fiyattaki sistemlerin çoğu böyle baktığım kadarıyla.

Bunu önerecektim ancak 4060 tükenmiş :( 4060ti seçerek alınmaz. 4060 stokunu yenilerseler tavsiye ederim.
@talongod Beğenmediğin kısım nedir paylaşabilir misin hocam?

Ne alaka? Cidden soruyorum ne alaka?

6 yıllık ve üretimi durmuş bir işlemciye neden o kadar para bayılsın ki aynı fiyata çok daha iyisi alınabiliyorken?

Tamamda neden kışkırtıcı davranıyorsun? 2900 TL civarı. Ben Anakart'ı okumadan yorum yaptım. Günümüzde 2900 TL civarınada para diyosanız. Vay halinize :D