SHERLOCKED
Başarılı
Byte'lar içinde uyusun.
Bu arada bir bilgi daha vereyim. XenForo, eski vBulletin geliştiricileri tarafından oluşturuldu. vBulletin’e modern bir alternatif yapmak amaçlarındaydılar. Süper bir şekilde başardılar.Az önce gireyim dedim, beni forum.vbulletin.com'a yönlendirdi. Merak edip araştırdım, 2024 yılında kapanmış site.
Forum serüveninde bu sitenin ayrı bir yeri var. Forum kültürünün bel kemiklerinden biriydi. XenForo, Discourse ve sosyal medyanın yükselişiyle vBulletin eski popülaritesini çoktan kaybetmişti. Sitenin fişinin çekilmesiyle bir devir bitti.
FlarumTR, resmi geliştiriciler tarafından oluşturulmuş bir şey değil. Fan yapımı başlayan Türk topluluğu idi. Flarum devam eden bir proje. O yüzden konu ile alakası da benzerliği de yok.
vBulletin.orgBu arada bir bilgi daha vereyim. XenForo, eski vBulletin geliştiricileri tarafından oluşturuldu. vBulletin’e modern bir alternatif yapmak amaçlarındaydılar. Süper bir şekilde başardılar.
FlarumTR, resmi geliştiriciler tarafından oluşturulmuş bir şey değil. Fan yapımı başlayan Türk topluluğu idi. Flarum devam eden bir proje. O yüzden konu ile alakası da benzerliği de yok.