Darth Maul Deneyimli Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 1 Beğeniler 1.383 Yer /home/ 10 Mayıs 2024 #1 İnternet hızı gayet iyi olan boşta bir VDS'im var ama nasıl değerlendireğime karar veremedim. Oyun sunucusu, VPN falan kurmak istemiyorum hostinge de ihtiyacım yok. Daha iyi nasıl değerlendiririm?
İnternet hızı gayet iyi olan boşta bir VDS'im var ama nasıl değerlendireğime karar veremedim. Oyun sunucusu, VPN falan kurmak istemiyorum hostinge de ihtiyacım yok. Daha iyi nasıl değerlendiririm?
1 1577 Uzman Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.238 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 2.771 10 Mayıs 2024 #2 VDS'in amacı zaten saydığın şeyler. Aklıma başka bir şey gelmedi.
KS KS Darth Maul Deneyimli Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 1 Beğeniler 1.383 Yer /home/ 10 Mayıs 2024 #3 1577 dedi: VDS'in amacı zaten saydığın şeyler. Aklıma başka bir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... Şu an sadece internet hızı için kullanıyorum.
1577 dedi: VDS'in amacı zaten saydığın şeyler. Aklıma başka bir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... Şu an sadece internet hızı için kullanıyorum.
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 10 Mayıs 2024 #4 Oynadığın bir oyunda AFK ihtiyacın var ise onun için kullanabilirsin ben Minecraft için kullanıyordum.
Oynadığın bir oyunda AFK ihtiyacın var ise onun için kullanabilirsin ben Minecraft için kullanıyordum.
K kadirhan Çalışkan Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 46 Beğeniler 7 7 Nisan 2025 #5 HDDKullanıyorum dedi: Oynadığın bir oyunda AFK ihtiyacın var ise onun için kullanabilirsin ben Minecraft için kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba hala AFK Client kullanıyor musunuz acaba kullanıyorsanız hangisi güvenilir söyler misin teşekkürler.
HDDKullanıyorum dedi: Oynadığın bir oyunda AFK ihtiyacın var ise onun için kullanabilirsin ben Minecraft için kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba hala AFK Client kullanıyor musunuz acaba kullanıyorsanız hangisi güvenilir söyler misin teşekkürler.
isaliht Çalışkan Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 61 Beğeniler 28 8 Nisan 2025 #6 Merhaba, VDS alıp kullanılabilir hâlâ aktif bir yöntemdir kadirhan dedi: Hocam merhaba hala AFK Client kullanıyor musunuz acaba kullanıyorsanız hangisi güvenilir söyler misin teşekkürl Genişletmek için tıkla...
Merhaba, VDS alıp kullanılabilir hâlâ aktif bir yöntemdir kadirhan dedi: Hocam merhaba hala AFK Client kullanıyor musunuz acaba kullanıyorsanız hangisi güvenilir söyler misin teşekkürl Genişletmek için tıkla...