Siber Parşomen

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhaba, ben TurkNet internet sağlayıcısını Türk Telekom VDSL altyapısı üzerinden kullanıyorum. Bugün hız testi yaptığımda gördüm ki yükleme hızım 10 Mbps seviyesinden 20 Mbps seviyesine yükselmiş. Bu herkes için böyle mi? Yoksa benim bölgem test bölgesi olarak deneniyor mu? Bunu merak ettim. Türk Telekom VDSL altyapısı kullanan kullanıcılar test yaparak sonuç paylaşabilir mi? Gerçekten hız yükselttilerse ilk defa yükleme hızları insani seviyeye ulaşmış. Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-18 021919.webp
    Ekran görüntüsü 2024-01-18 021919.webp
    6 KB · Görüntüleme: 114
Merhaba, ben TurkNet internet sağlayıcısını Türk Telekom VDSL altyapısı üzerinden kullanıyorum. Bugün hız testi yaptığımda gördüm ki yükleme hızım 10 Mbps seviyesinden 20 Mbps seviyesine yükselmiş. Bu herkes için böyle mi? Yoksa benim bölgem test bölgesi olarak deneniyor mu? Bunu merak ettim. Türk Telekom VDSL altyapısı kullanan kullanıcılar test yaparak sonuç paylaşabilir mi? Gerçekten hız yükselttilerse ilk defa yükleme hızları insani seviyeye ulaşmış. Şimdiden teşekkür ederim.
Herkes için öyle. Bu artış bayağı bir önce yapıldı. Ben 3 Kasım 2023 tarihinde aradım artırdılar. Hatta Netspeed yine o tarihten sonra kampanyadaki değeri güncelledi.

1705536001178.webp

1705536058537.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes için öyle. Bu artış bayağı bir önce yapıldı. Ben 3 Kasım 2023 tarihinde aradım arttırdılar. Hatta Netspeed yine o tarihten sonra kampanyadaki değeri güncelledi.

Eki Görüntüle 11340

Eki Görüntüle 11341

Çok teşekkür ederim. Birden haberim olmadan yükleme hızında değişiklik olunca mutlu oldum. Ne mutlu ki tek şanslı ben değilmişim. 20 Mbps insani bir değer. Sonunda artık bir kişi aynı anda kaliteli yayın verirken oyun açabilecek ve evde herhangi bir başkası internete yaptığı yüklemeye devam edebilecek.

Çok teşekkür ederim. Birden haberim olmadan yükleme hızında değişiklik olunca mutlu oldum. Ne mutlu ki tek şanslı ben değilmişim. 20 Mbps insani bir değer. Sonunda artık bir kişi aynı anda kaliteli yayın verirken oyun açabilecek ve evde herhangi bir başkası internete yaptığı yüklemeye devam edebilecek.
Bufferbloat olayını da çözebilsek güzel olacak da bir türlü beceremedim. Yani en azından benim için biri yükleme yaparken oyunda ping fırlaması devam eden bir şey. Tek değişiklik artık daha hızlı yükleme yapılacağından ping çok sürmeyecek. QoS ayarı falan yapıldığında çözülüyor ama bu sefer de garip bir şekilde indirme hızım çok düşüyor.

1705536808223.webp
1705536825142.webp