VDSL modem önerisi

Penguin

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, konuda belirtiğim gibi VDSL bir modem arıyorum. Kullandığım modem ASUS DSL-N16 arada sırada internetten kopmalar, bazı cihazlarda internet vermemesi gibi sorunlar yaşıyordum, ikide bir modemi yeniden başlatıyordum. Kullandığım internet Türk Telekom 100 Mbps VDSL. Modem önerisi verirseniz sevinirim. Çevremdekiler bu modemi önerdi acaba bu modem iyi midir? Keenetic Speedster DSL AC1200

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu ürünün sıfırı var mı ve link atığım modem iyi midir?

Attığınız modem güzel, benim attığımın da sıfırı var ama 2. el de bedava fiyatlara bulabilirsiniz. Ben 500 TL'ye almıştım.

Yardımınız için sağ olun hocam galiba Keenetic Speedster DSL alacağım daha iyi geldi bana.

İkinci el ZyXEL DX-3200 al. Az önce baktım, sarı sayfalarda 500-600 TL civarında. Wi-Fi 6 ve gerçekten çok çok iyi. Elindeki ASUS ile kıyasladığında çağ atlarsın! Artı 2.000 TL'de cebinde kalır. Onu da farklı değerlendirirsin. Ben 6 senedir bu modeli kullanıyorum, VDSL altyapım var.

Keenetic öneririm ben altyapı sıkıntılıysa kesin al bence. Keenetic hopper DSL kullanıyorum VDSL 75 Mbps.

MediaTek işlemci varken Broadcom işlemcili cihaz alınmaz keneeticin 2. el 1500 lira civarında bulabilir kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…