Andrea Kimi Antonelli

Başarılı
Yer
Adana
Geçersem aylık 700 TL'ye düşürdüler, 12 ay boyunca. Eğer ki geçmezsem TTNET'te kalıyorum o da fiyatlar malum Superbox ile aynı şeye denk geliyor fakat sadece 1 cihazda aylık 800 GB'ye yakın harcıyorum. Bunun haricinde TurkNet'e geçsem modem verilir mi?

Şu an VDSL kullanıyorsanız xDSL istatistiklerini atın modem arayüzünden. Stabil bir genişbant hücresel ağdan daha stabil olacaktır.

VDSL modem vermiyor. Benim de yeni taahhüt bitti ama son günlerde turknet ile ilgili çok şikayet var kafalar karışık. Superbox ile ilgili online oyun filan eziyet olur

VDSL modem vermiyor. Benim de yeni taahhüt bitti ama son günlerde TurkNet ile ilgili çok şikayet var kafalar karışık.

Genelde bölgesel oluyor hocam ben İstanbul Beylikdüzü tarafında TurkNet VDSL kullanıyorum ping değerlerim sansüronline'a göre yarı yarıya düştü indirme hızımda 90Mbps.

Hücresel hiç mantıklı değil, çeker çekmez anlık ping artar ki o da baz istasyonu yakınsa iyi çekiyorsa. VDSL'de iyi değil, belki Kablonet altyapısı varsa daha yüksek hız veriyorsa tercih edilebilir.