VDSL2 hat değerleri nasıl?

DarthVader1

Üstün
Makaleler
1
Hat değerlerim bunlar sizce nasıl?

Şu an hem upload hem download yönünde hattınız sınırda daha yukarısını kaldırmaz. Hat zayıflamasına bakarsak saha dolabına biraz uzaksınız sanırım normal denilebilir.

Şu an hem upload hem download yönünde hattınız sınırda daha yukarısını kaldırmaz. Hat zayıflamasına bakarsak saha dolabına biraz uzaksınız sanırım normal denilebilir.

Hocam 50Mbps paketimde 45 Mbps alıyorum, 50 almam gerekmiyor mu?

Hayır DSL de maalesef tam hız hiçbir zaman alınamaz. 50 pakette maksimum 47 civarı alınabiliyor.

Anladım hocam normal diyorsanız sıkıntı yok. Hata sayıları ne kadar olmalı bir sorun teşkil eder mi?

Anladım hocam normal diyorsanız sıkıntı yok. Hata sayıları ne kadar olmalı bir sorun teşkil eder mi?

Hata sayısı göreceli bir kavram kiminde günde 100k CRC yazarken kiminde günde 10 tane bile yazmadığı oluyor hızınız düşmediği sürece sorun yaratmaz pek.

Hata sayısı göreceli bir kavram kiminde günde 100k CRC yazarken kiminde günde 10 tane bile yazmadığı oluyor hızınız düşmediği sürece sorun yaratmaz pek.

Hocam hata sayısı 150'den bir anda bu değerlere çıktı şu anda internet 3Mbpslere düştü ben modem ile alakalı sanıp modem değiştirmiştim ne yapabilirim bununla ilgili. @Mertcan39

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…