- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar sizlerle iyi güzel günlerimiz oldu, bu forumdaki herkesi çok sevdim. Ama bazı topraklarda bazı güller olmuyormuş maalesef. Çok üzülerek söylüyorum Sosyal'i bırakıyorum. Artık buraya ayıracak zamanım yok ve psikolojim çok kötü. Hepinizi çok seviyorum beni unutmayın. Zaten ben yokken diğer hocalarım benim yokluğumu çektirmezler. Herkesi çok seviyorum beni özlemeyin hakkınızı helal edin. Sosyal'e iyi bakın. Sizi hayatım boyunca unutamayacağım. Buradaki herkes benim için çok değerliydi. Hayatıma yeni bir sayfa açtığınız için teşekkürler. Kendinize iyi bakın.
An itibarıyla @Silinen üye da gittiğine göre hayat bitmiştir.
- Makaleler
- 19
1 Nisan şakasıydı...An itibarıyla @Silinen üye da gittiğine göre hayat bitmiştir.Yakında bu kayıplara dayanamayıp bu gidişle ben de gideceğim.
![]()
Gitmeyin bu arada, sakın.An itibarıyla @Silinen üye da gittiğine göre hayat bitmiştir.Yakında bu kayıplara dayanamayıp bu gidişle ben de gideceğim.
![]()
1 Nisan?
Maalesef bu kayıplar beni derinden üzüyor. Buranın tadı ve tuzu olmuş sevdiğim üyeler gidince daha da kötü oluyorum. Benimki maalesef ki 1 Nisan filan değil ciddi söylüyorum hazırlıklı olun her an ben olmayabilirim.
Onun yerine sen git
Şaka olduğunu tahmin ettiğim için eleştirmeyeceğim, gülüp geçiyorum sadece. @Silinen üye hocamın buradan gitme gibi bir düşüncesi olduğunu da sanmıyorum.
- Makaleler
- 19
Yok zaten hocam. 1 Nisan şakasıydı.Şaka olduğunu tahmin ettiğim için eleştirmeyeceğim, gülüp geçiyorum sadece. @Silinen üye hocamın buradan gitme gibi bir düşüncesi olduğunu da sanmıyorum.
Physic
Üstün
Arkadaşlar sizlerle iyi güzel günlerimiz oldu, bu forumdaki herkesi çok sevdim. Ama bazı topraklarda bazı güller olmuyormuş maalesef. Çok üzülerek söylüyorum Sosyal'i bırakıyorum. Artık buraya ayıracak zamanım yok ve psikolojim çok kötü. Hepinizi çok seviyorum beni unutmayın. Zaten ben yokken diğer hocalarım benim yokluğumu çektirmezler. Herkesi çok seviyorum beni özlemeyin hakkınızı helal edin. Sosyal'e iyi bakın. Sizi hayatım boyunca unutamayacağım. Buradaki herkes benim için çok değerliydi. Hayatıma yeni bir sayfa açtığınız için teşekkürler. Kendinize iyi bakın.
1 Nisan.
- Makaleler
- 19
Çok istiyorsan kendin usulca terk edebilirsin sosyali.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.