Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Türk Telekom Müdürlüğüne gidin, bir akrabamın PTTcell hattını Türk Telekom Müdürlüğüne giderek kapattırmıştık.Dedem vefat etti de arkadaşlar. BİMCELL hattı var. Mağazaya gittik kapatmıyoruz dediler, aradık yine mağazaya gidin dediler. Nasıl kapatırız?
Yiğidowski
Üstün
Başınız sağ olsun.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Başınız sağ olsun. Faturasız hat olduğunu varsayıyorum. Paket yükleme tarihi üzerinden 180 gün geçince hat devre dışı kalıyor, sadece başkasının aramasına izin veriyor 1 yıl olunca da başkasına numarayı satıyorlar diye biliyorum. (Türk Telekom normal hattında öyle oluyor)
Pcman80
Üstün
Başınız sağ olsun.
Türk Telekom Müdürlüğüne gidin, bir akrabamın Pttcell hattını Türk Telekom Müdürlüğüne giderek kapattırmıştık.
Hafta içi deneriz şansımızı.
Başınız sağ olsun. Faturasız hat olduğunu varsayıyorum. Paket yükleme tarihi üzerinden 180 gün geçince hat devre dışı kalıyor, sadece başkasının aramasına izin veriyor 1 yıl olunca da başkasına numarayı satıyorlar diye biliyorum. (Türk Telekom normal hattında öyle oluyor)
Öyle dediler fakat kapanana kadar vergi borcu gelir dedi.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Faturasız olanda gelse ne olacak ki kapanmasına kolaylık sağlar diye düşünüyorum.Öyle dediler fakat kapanana kadar vergi borcu gelir dedi.
DefenderNinja
Yetkin
Dedem vefat etti de arkadaşlar. BİMCELL hattı var. Mağazaya gittik kapatmıyoruz dediler, aradık yine mağazaya gidin dediler. Nasıl kapatırız?
Başınız sağ olsun.
Yeni konular
-
-
-
-
-
G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL30 RAM ne kadara alınır?
- Teknopatici
-
-
Acer Nitro 5'in şarj soketinden ses gelmesi garanti kapsamına girer mi?
- ahmetcan2321
-
-