sirius

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
8
Bu arada Alfais gibi markalarda 20-30 TL daha ucuza bulabilirsiniz 5 metreyi ancak kendileri CCA'dır. Yani bakır kaplamalı aliminyum. Bu ürün saf bakır.

Teşekkürler.

Screenshot_20260624_011255_Amazon Shopping.webp

26 AWG bakır tel kullanılmış. Önerilen Ugreen kablolar 26, KabelDirekt kablolar ise 24 AWG olduğunu düşünürsek güzel bir fiyat. Ayrıca ürün CCA değil, saf bakır.

Harika indirim. VegGieg her zaman kablolarında OFC bakırla üretiliyor. İzolasyonları da ev kullanıcısı için yeterli seviyede.

Son düzenleyen: Moderatör:
@sirius Merhaba, halihazırda bir CAT6 kablom var ama markasını bilmiyorum, çok uzun zaman önce almıştım. GigaFiber kullanıyorum, 1000 Mbps'ye yakın hız alıyorum, hız olarak da sorun yok. Ping olarak da sorun yaşamıyorum ama fiyat olarak 2 metreliği çok ucuz geldi. Sizce alınır mı? Gereksiz mi olur? Fark da olmaz herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
@sirius Merhaba, halihazırda bir CAT6 kablom var ama markasını bilmiyorum çok uzun zaman önce almıştım. GigaFiber kullanıyorum 1000MBPS'e yakın hız alıyorum hız olarak da sorun yok. Ping olarak da sorun yaşamıyorum ama fiyat olarak 2 metreliği çok ucuz geldi. Sizce alınır mı? Gereksiz mi olur? Fark da olmaz herhalde.
2 metrede size performans farkı yaşatmaz. Zaten sorun yaşamıyormuşsunuz. Ancak eğer bütçem var diyorsanız, uzun ömürlülük açısından 100 TL verilip alınabilir tabii ki. Ama 1-2 metre için modemlerin yanından çıkan kablolar bile yeterlidir açıkçası hasar olmadığı sürece.