Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vento VG3400S için fan kontrolcüye ihtiyaç var mı?
Vento kasa aldım, anakartım da 1 CPU fan, 1 CPU OPC, 1 SYS fan, 1 fan2_pump var. 4 fanlı kasa benim bildiğime göre ön fanlar birbirine bağlı geliyormuş. Gerek var mı fan kontrolcüye?
Vento kasa aldım, anakartım da 1 CPU fan, 1 CPU OPC, 1 SYS fan, 1 fan2_pump var. 4 fanlı kasa benim bildiğime göre ön fanlar birbirine bağlı geliyormuş. Gerek var mı fan kontrolcüye?
Vento VG3400S kasası, 4 adet fan desteğiyle birlikte gelir ve ön fanların genellikle birbirine bağlı olduğu doğrudur.
Anakartınızda 1 CPU fan, 1 CPU OPC, 1 SYS fan ve 1 fan2_pump bağlantı noktası var. Bununla birlikte, toplamda 4 fan bağlamak için yeterli bağlantı noktanız yok.
Eğer kasanızda ön fanlar zaten birbirine bağlıysa ve anakartınıza bir SYS fan bağlanmışsa, kontrolcüye ihtiyaç duymayabilirsiniz. Ancak, daha fazla fan bağlamayı veya fan hızlarını ayrı ayrı kontrol etmeyi düşünüyorsanız, bir fan kontrolcüsü yararlı olabilir.
Sonuç olarak:
- Eğer mevcut fanlar sizi tatmin ediyorsa ve ek bir kontrol ihtiyacınız yoksa fan kontrolcüsüne ihtiyaç yok.
- Ancak, fan hızlarını ayrı ayrı kontrol etmek veya daha fazla fan eklemek istiyorsanız, bir fan kontrolcüsü kullanmak faydalı olabilir.