Kasam Vento VG3400s. Sağ üstteki kasa ışığı yanıyor ama kasa fanları çalışmıyor. Hangi kabloyu nereye takmam lazim? Yanlış taktım galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa fanları kablosunun türüne bakmak lazım. Molex veya SATA ise güç kaynağına, 3/4 pın ise kontrolcüye veya anakarta.

3 pinli küçük bir kablo. Ama CHA_FAN cikisina takinca calismiyor. Böyle bir çalışcak gibi yapıyor sonra duruyor. Ve CHA_FAN 4 pinli benim kablom 3 pinli. Sondan 1 bosluk birakinca ki hata oluyor bastakini birakınca sadece LED yanıyor.

Kasam Vento VG3400s. Sağ üstteki kasa ışığı yanıyor ama kasa fanları çalışmıyor. Hangi kabloyu nereye takmam lazim? Yanlış taktım galiba.
Aynı kasa bende de var. Fanların ön taraftan gelen ARGB kablosunu takınca ışıkları yanıyor ama aynı şekilde çalıştıramadım. Birbirine bağlayıp CHA FAN taktım olmadı. Çözebildiniz mi?

Aynı kasa bende de var. Fanların ön taraftan gelen ARGB kablosunu takınca ışıkları yanıyor ama aynı şekilde çalıştıramadım. Birbirine bağlayıp CHA_FAN taktım olmadı. Çözebildiniz mi?

Arkada ki PSU bağlantısını bağlayın. ARGB kablosunu sokete takın CHA_FAN tarafını boş bırakın.