Pro üyeleri için video sayısı kaç adet bilen var mı? Sağlıklı bir bilgi bulamadım. İkinci olarak ürettiğim veo 3 videolarda ses yok, VPN filan da kullanmıyorum. Sebebi hakkında fikir verebilecek arkadalar var mı?
- Pro üyeleri için video sayısı konusunda kesin bir bilgi yoksa, doğrudan platformun destek sayfasını veya sıkça sorulan sorular (SSS) kısmını kontrol etmek faydalı olabilir. Genellikle bu tür bilgiler güncellemelerle birlikte belirtilir.
- Ses problemini çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:
1.
Cihazı Kontrol Et: Ses ayarlarını kontrol edin; ses seviyesinin açıldığından emin olun.
2.
Kablo ve Bağlantılar: Eğer harici bir mikrofon veya hoparlör kullanıyorsanız, bağlantıların düzgün olduğundan emin olun.
3.
Yazılım Güncellemeleri: Kullandığınız yazılım veya uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol edin. Güncellemeleri yükleyin.
4.
Kullanıcı Ayarları: Uygulama içindeki ses ayarlarını kontrol edin. Sesin kapalı veya düşük olup olmadığını kontrol edin.
5.
Farklı Format Deneyin: Farklı bir video formatında veya platformda (örneğin, farklı bir cihaz veya medya oynatıcı) deneyin.
6.
Destek Alın: Sorun devam ediyorsa, platformun destek ekibiyle iletişime geçin; daha spesifik yardım alabilirsiniz.
Bu adımlar sorunun çözülmesine yardımcı olabilir.