Serhat Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 693 Çözümler 4 Beğeniler 592 Yer İzmir 29 Kasım 2025 #1 Merhaba. İlk 14 gün sonrasında yapmak gerekiyor diye biliyorum. Başvuru sayfasında cihazın MAC adresini istiyor ama Xiaomi tabletimde hakkında kısmında Wi-Fi MAC diye gözüküyor. Doğru mu acaba? Daha önce başvuranlar bilgilendirebilir mi?
Merhaba. İlk 14 gün sonrasında yapmak gerekiyor diye biliyorum. Başvuru sayfasında cihazın MAC adresini istiyor ama Xiaomi tabletimde hakkında kısmında Wi-Fi MAC diye gözüküyor. Doğru mu acaba? Daha önce başvuranlar bilgilendirebilir mi?
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.630 Çözümler 14 Beğeniler 7.759 29 Kasım 2025 #2 Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın mobil uygulaması üzerinden yapılıyor.
KS KS Serhat Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 693 Çözümler 4 Beğeniler 592 Yer İzmir 29 Kasım 2025 #3 SF26 dedi: Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın mobil uygulaması üzerinden yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum lütfen cevap yazmak için yazmayın konuyla alakası nedir...
SF26 dedi: Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın mobil uygulaması üzerinden yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum lütfen cevap yazmak için yazmayın konuyla alakası nedir...
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.630 Çözümler 14 Beğeniler 7.759 29 Kasım 2025 #4 Serhat dedi: Dostum lütfen cevap yazmak için yazmayın konuyla alakası nedir... Genişletmek için tıkla... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsb.gsbbiz&hl=tr İlgili uygulamanın içinden yapıyorsun başvurunu. Tenezzül edip okumamana veriyorum bunu.
Serhat dedi: Dostum lütfen cevap yazmak için yazmayın konuyla alakası nedir... Genişletmek için tıkla... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsb.gsbbiz&hl=tr İlgili uygulamanın içinden yapıyorsun başvurunu. Tenezzül edip okumamana veriyorum bunu.
KS KS Serhat Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 693 Çözümler 4 Beğeniler 592 Yer İzmir 30 Kasım 2025 #5 SF26 dedi: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsb.gsbbiz&hl=tr İlgili uygulamanın içinden yapıyorsun başvurunu. Tenezzül edip okumamana veriyorum bunu. Genişletmek için tıkla... Abicim benim sorumu hiç okumadan cevap veriyorsun. Bende biliyorum, benim sorum farklı. Neden anlamak istemiyorsun? Serhat dedi: Başvuru sayfasında cihazın MAC adresini istiyor ama Xiaomi tabletimde hakkında kısmında Wi-Fi MAC diye gözüküyor. Doğru mu acaba? Genişletmek için tıkla...
SF26 dedi: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsb.gsbbiz&hl=tr İlgili uygulamanın içinden yapıyorsun başvurunu. Tenezzül edip okumamana veriyorum bunu. Genişletmek için tıkla... Abicim benim sorumu hiç okumadan cevap veriyorsun. Bende biliyorum, benim sorum farklı. Neden anlamak istemiyorsun? Serhat dedi: Başvuru sayfasında cihazın MAC adresini istiyor ama Xiaomi tabletimde hakkında kısmında Wi-Fi MAC diye gözüküyor. Doğru mu acaba? Genişletmek için tıkla...
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.630 Çözümler 14 Beğeniler 7.759 30 Kasım 2025 #6 Serhat dedi: Abicim benim sorumu hiç okumadan cevap veriyorsun. Bende biliyorum, benim sorum farklı. Neden anlamak istemiyorsun? Genişletmek için tıkla... MAC kısmına onu girdiğin zaman sistem otomatik kabul ediyor olması lazım. Ayrıca başlığa göre cevabı verip geçtim zaten.
Serhat dedi: Abicim benim sorumu hiç okumadan cevap veriyorsun. Bende biliyorum, benim sorum farklı. Neden anlamak istemiyorsun? Genişletmek için tıkla... MAC kısmına onu girdiğin zaman sistem otomatik kabul ediyor olması lazım. Ayrıca başlığa göre cevabı verip geçtim zaten.
KS KS Serhat Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 693 Çözümler 4 Beğeniler 592 Yer İzmir 30 Kasım 2025 #7 SF26 dedi: MAC kısmına onu girdiğin zaman sistem otomatik kabul ediyor olması lazım. Ayrıca başlığa göre cevabı verip geçtim zaten. Genişletmek için tıkla... İşte onu sordum bilmediğim için... Emin olmadan girmek istemedim... Sana okumuyorsun dedikçe üste çıkmaya uğraştın. Başlığa göre cevap verilmez.
SF26 dedi: MAC kısmına onu girdiğin zaman sistem otomatik kabul ediyor olması lazım. Ayrıca başlığa göre cevabı verip geçtim zaten. Genişletmek için tıkla... İşte onu sordum bilmediğim için... Emin olmadan girmek istemedim... Sana okumuyorsun dedikçe üste çıkmaya uğraştın. Başlığa göre cevap verilmez.