Detaylar
Kim cevapladı?Atabiliyorsan ROM atacaksın başka çare pek yok.
SpeedBeast34
Üstün
Elimde Samsung Galaxy Tab A 2019 model var. Çok yavaş. Nasıl hızlandırabilirim?
Gereksiz uygulamaları sil, önbelleği temizle, animasyonları azalt, yazılım ve uygulamaları güncelle, gerekirse fabrika ayarlarına sıfırla.
4rchura
Yetkin
Hocam en temizi Custom ROM + hafızasını çok doldurmamak olacaktır.
Odin, TWRP ve en önemlisi cihazla uyumlu olduğunu bildiğiniz bir ROM tercih etmeniz gerek.
Ya da bu toplara hiç girmeyip cihaza format atıp hafızasını mümkün olduğunca boş bırakmayı deneyebilirsiniz.
Odin, TWRP ve en önemlisi cihazla uyumlu olduğunu bildiğiniz bir ROM tercih etmeniz gerek.
Ya da bu toplara hiç girmeyip cihaza format atıp hafızasını mümkün olduğunca boş bırakmayı deneyebilirsiniz.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Hocam format bile işlemiyor buna. Custom ROM denedim ama destekleyen TWRP yok güncel.Hocam en temizi Custom ROM + hafızasını çok doldurmamak olacaktır.
Omerta Silenzio
Başarılı
Stock rom atacaksın mecbur.Hocam format bile işlemiyor buna. Custom ROM denedim ama destekleyen TWRP yok güncel.
yusufumm07
Üstün
6 sene olmuş Rom at silmek fabrika ayarlarına dönmek işe yaramaz
4rchura
Yetkin
Hocam format bile işlemiyor buna. Custom ROM denedim ama destekleyen TWRP yok güncel.
Hocam orijinal ama bir düşün Android sürümüne de geçilebilir, çok gücenli olmayacaktır muhtemelen ama daha rahat kullanım sağlar.
Ya da ikinci el olarak satıp yeni bir modele geçmeyi de düşünebilirsiniz.