Mustckmk 58

Uzman
Bir tabletde; telefonla yapamayıp da sadece tablette yapabileceğiniz özel hiçbir şey yok bence bir insan iyi bir telefonu ve iyi bir bilgisayarı olduğu sürece ara bir cihaza ihtiyaç duymaz. Yani genel olarak merak ediyorum tablet almaktaki motivasyonunuz nedir?

Bazen telefondan biraz büyük bilgisayardan da daha taşınabilir bir aletle bir şeyler izleme ihtiyacı oluyor. Keyfi bir durum tabi tamamen tablet işi eğer iş için vs özellikle gerekmiyorsa.

Bir tabletde; telefonla yapamayıp da sadece tablette yapabileceğiniz özel hiçbir şey yok bence bir insan iyi bir telefonu ve iyi bir bilgisayarı olduğu sürece ara bir cihaza ihtiyaç duymaz. Yani genel olarak merak ediyorum tablet almaktaki motivasyonunuz nedir?
Tabletten çalışıp kitaplara kuruş para vermeden derece yapan bir arkadaşım var. Örnek 1.

Not almak ders çalışmak, film dizi izlemek ve laptop alternatifi kullanmak.
MatePad 11.5'imi genelde laptop alternatifi olarak kullanıyorum. Laptopdan daha hafif taşınabilinir ve laptopta yapabileceğim her işi yapıyor. Daha ne olsun?

Tablet, üretmek içindir. Çizim yaparsın, animasyon yaparsın, içerik üretirsin, video ve fotoğraf editlersin, cihazlarını entegre edip Live View yaparsın, derslerine götürüp sessiz klavyenle notlar alırsın, kişisel kütüphanen haline getirip PDF'ler, e-kitaplar okursun... Bu liste uzar gider. Sadece film, dizi izlemek ve bunu telefona göre daha büyük ekran konforunda yapmak için alanlar da vardır ama tablet üretken bir cihazdır.

Yatakta uzanırken daha rahat internette takılabiliyorum. Telefon ekranı küçük geliyor, laptopla düzgün pozisyon alamıyorum rahat bir şekilde.

Tablet, üretmek içindir. Çizim yaparsın, animasyon yaparsın, içerik üretirsin, video ve fotoğraf editlersin, cihazlarını entegre edip live view yaparsın, derslerine götürüp sessiz klavyenle notlar alırsın, kişisel kütüphanen haline getirip PDF'ler, e-kitaplar okursun... Bu liste uzar gider. Sadece film, dizi izlemek ve bunu telefona göre daha büyük ekran konforunda yapmak için alanlar da vardır ama tablet üretken bir cihazdır.

Keşke tabletler tam laptop yazılımını alabilse. Bunu hem Apple hem diğer şirketlerde yapabilir ama genelde laptopları var diye yapmıyorlar :/
Zaten artık çoğu tablet laptopların gücüne erişti.
Hem laptoplardan daha iyiler.