Yatakta uzanırken daha rahat internette takılabiliyorum. Telefon ekranı küçük geliyor, laptopla düzgün pozisyon alamıyorum rahat bir şekilde.

Hocam doğru söylüyosunuz ama genel olarak bu bir tablet alma sebebi olabilir mi bundan emin değilim fakat bildiğim şey şu ki şu an günümüzdeki en pahalı tablet de olsa en ucuz tablet de olsa YouTube ve Netflix dışında maalesef pek fazla kullanılmıyor bu cihazların ortak kaderi genelde bu oluyor işte beni düşündüren şey de bu.

Keşke tabletler tam laptop yazılımını alabilse. Bunu hem Apple hem diğer şirketlerde yapabilir ama genelde laptopları var diye yapmıyorlar :/
Zaten artık çoğu tablet laptopların gücüne erişti.
Hem laptoplardan daha iyiler.
Aslında içine linux kurulabiliyor, performansı da güzel Samsung DEX modunda güzelce notebook gibi kullanıyorsun ama uygulama işi sorun olabiliyor ARM destekli uygulama bulman gerek.

Hocam doğru söylüyosunuz ama genel olarak bu bir tablet alma sebebi olabilir mi bundan emin değilim fakat bildiğim şey şu ki şu an günümüzdeki en pahalı tablet de olsa en ucuz tablet de olsa YouTube ve Netflix dışında maalesef pek fazla kullanılmıyor bu cihazların ortak kaderi genelde bu oluyor işte beni düşündüren şey de bu.
Kişiden kişiye değişiyor. Ben çoğunlukla çizim yapıyorum ve dizi izliyorum. Bana fazlasıyla yetiyor diyebilirim. Çok kullanmayacaksanız almanız mantıksız. Ben günde 5-6 saat tablet başındayım. Bilgisayardan çok kullanıyorum.

Aslında içine Linux kurulabiliyor, performansı da güzel Samsung DeX modunda güzelce notebook gibi kullanıyorsun ama uygulama işi sorun olabiliyor ARM destekli uygulama bulman gerek.

One UI 7 yüklü Samsung tablete yapıyorsun evet ama henüz daha oturmuş sistem değil.
DeX'de öyle tam laptop yazılımı değilki arayüz öyle hissettiriyor.

Bir tabletde; telefonla yapamayıp da sadece tablette yapabileceğiniz özel hiçbir şey yok bence bir insan iyi bir telefonu ve iyi bir bilgisayarı olduğu sürece ara bir cihaza ihtiyaç duymaz. Yani genel olarak merak ediyorum tablet almaktaki motivasyonunuz nedir?

Telefonlar o kadar büyüdü ki, grafik tasarımla falan uğraşılmıyorsa, bana tablet kullanımı keyfi masraf olarak geliyor. O sebepten kullanmıyorum; atıl halde duran cihazlar var ama inanın dokunmuyorum bile.

Bir tabletde; telefonla yapamayıp da sadece tablette yapabileceğiniz özel hiçbir şey yok bence bir insan iyi bir telefonu ve iyi bir bilgisayarı olduğu sürece ara bir cihaza ihtiyaç duymaz. Yani genel olarak merak ediyorum tablet almaktaki motivasyonunuz nedir?

Ders calismak icin faydali. Dedigin gibi olsa tablet sektoru bu kadar gelismezdi zaten. Bir de yemek yerken iyi oluyor laptopu getir gotur Full ugras, telefon da kucuk kalıyor. Tam urunu iste tablet bir de Brawl Stars PUBG falan onda daha eglenceli oluyor

Sadece kitap masrafıyla bile parasını çıkaran çok iyi bir ürün. Yayın adı vermeyeceğim ama anlayacaksınız, bazı olaylar yaşadı boykota uğradı hemen yarı fiyatına yakın fiyatlara indirmeye başladı. Madem yarı fiyatına satabiliyorsun neden satmıyorsun ? Öğrenciler sağılacak inek mi ? Hocalar da bunlardan aşağı kalır yanı yok. (İyi olanları tenzih ediyorum.) Birisi derste işlediklerini pdf olarak paylaşıyordu sonra yayın eviyle anlaşmış kitap haline getirmiş videoları ve pdf'i kaldırmış. Çok büyük rant dönüyor bu sınav işinde. Kazanan tek eğitim sektöründekiler. Bir kitap şuan 500-600 TL kafadan 10-15 bin kitaba para gidiyor. (Derece öğrencisiyse 30k gidiyordur.) Az daha koy kaliteli bir tablet al kullan. Kitabı kullandığında bitti çöp oluyor, sınavdan sonra kağıtçıya satsan maksimum eline geçecek para 500 TL ama tablette bozmadığın kırmadığın sürece uzun süre gider. Sınav bitti, işine yaramıyor mu satarsın en kötü ihtimalle %60 parasını kurtarır kullandığın kitap olarak günlerle karda bile olursun.

Son düzenleme:
Sadece kitap masrafıyla bile parasını çıkaran çok iyi bir ürün. Yayın adı vermeyeceğim ama anlayacaksınız, bazı olaylar yaşadı boykota uğradı hemen yarı fiyatına yakın fiyatlara indirmeye başladı. Madem yarı fiyatına satabiliyorsun neden satmıyorsun ? Öğrenciler sağılacak inek mi ? Hocalar da bunlardan aşağı kalır yanı yok. (İyi olanları tenzih ediyorum.) Birisi derste işlediklerini pdf olarak paylaşıyordu sonra yayın eviyle anlaşmış kitap haline getirmiş videoları ve pdf'i kaldırmış. Çok büyük rant dönüyor bu sınav işinde. Kazanan tek eğitim sektöründekiler. Bir kitap şuan 500-600 TL kafadan 10-15 bin kitaba para gidiyor. (Derece öğrencisiyse 30k gidiyordur.) Az daha koy kaliteli bir tablet al kullan. Kitabı kullandığında bitti çöp oluyor, sınavdan sonra kağıtçıya satsan maksimum eline geçecek para 500 TL ama tablette bozmadığın kırmadığın sürece uzun süre gider. Sınav bitti, işine yaramıyor mu satarsın en kötü ihtimalle %60 parasını kurtarır kullandığın kitap olarak günlerle karda bile olursun.
YKS bir ticari sektör oldu artık. Kim nereden vursam kurtarırım diye düşünüyor. Ayrıca dershaneler, saçma sapan koçluk sistemleri falan full dolandırıcılık.