YKS bir ticari sektör oldu artık. Kim nereden vursam kurtarırım diye düşünüyor. Ayrıca dershaneler, saçma sapan koçluk sistemleri falan full dolandırıcılık.
Tamamiyle hayal pazarlıyorlar , sektördekilere soruyorum her yer doygunluğa ulaştı diyor sadece yurt içi değil yurt dışı bile aynı .Ben olsam okusam bile meslek edinirdim diyor, ben kardeşimi mesleğe yönlendireceğim hiç bişi olmazsa bile mesleği olsun b**tan Anadolu liselerinde bişi öğrenemiyorsun zaten.

Alanların yarısı işlev için almıyor, benim gibi kör oldukları için alıyor. Bende aldım ve pişman değilim, telefonlar 6 7 inç olsa da benim için küçük ve görmüyorum, 11.5 tabletim işimi görüyor ve görebiliyorum.

Keşke tabletler tam laptop yazılımını alabilse. Bunu hem Apple hem diğer şirketlerde yapabilir ama genelde laptopları var diye yapmıyorlar :/
Zaten artık çoğu tablet laptopların gücüne erişti.
Hem laptoplardan daha iyiler.
iOS 26 güncellemesiyle iPad'ler iyice MacBook'lara yaklaştılar. Özellikle çoklu pencere ve onları istediğin gibi boyutlandırabilme özelliğiyle iyice bilgisayara benzedi. Zaten artık TrackPad'li klavyeler sayesinde MacBook gibiler... Üçüncü parti üreticiler bile iPad için inanılmaz yetenekli aksesuarlar üretiyorlar, misal Logitech.

iOS 26 güncellemesiyle IPad'ler iyice MacBook'lara yaklaştılar. Özellikle çoklu pencere ve onları istediğin gibi boyutlandırabilme özelliğiyle iyice bilgisayara benzedi. Zaten artık Trackpad'li klavyeler sayesinde MacBook gibiler... Üçüncü parti üreticiler bile iPad için inanılmaz yetenekli aksesuarlar üretiyorlar, misal Logitech.

Yine de yaklaşamıyor. Bu hepsi için geçerli.