O halde, iki tanesini bir siparişte, diğer ikisini başka bir siparişte arka arkaya mı vereyim? Yoksa önce bir siparişin teslim edilmesini mi bekleyeyim? Yurt dışı alışverişleri bana biraz karışık geliyor da.
Beklemenize gerek yok. Sepet ödemesini yapabildiğiniz kadarıyla doldurun. Sonra diğer sepete geçin, sonra diğerine. Hakkınız dolduğunda ise başkasının numarasını kullanın. Biz bu şekilde 30-40 parçaya yakın ürün satın aldık.

O halde, iki tanesini bir siparişte, diğer ikisini başka bir siparişte arka arkaya mı vereyim? Yoksa önce bir siparişin teslim edilmesini mi bekleyeyim? Yurt dışı alışverişleri bana biraz karışık geliyor da.

Ürün büyüklüğüne göre paket boyutu değişebiliyor. Ona göre sipariş oluşturun. Siz 5 paket sipariş verirsiniz ama ebatları büyük olur.
6 paket gelirse sıkıntı. Temu bunun garantisini vermiyor ona göre.

Ürün büyüklüğüne göre paket boyutu değişebiliyor. Ona göre sipariş oluşturun. Siz 5 paket sipariş verirsiniz ama ebatları büyük olur.
6 paket gelirse sıkıntı. Temu bunun garantisini vermiyor ona göre.

Koyduğum görseldeki sepeti alacağım, başka ürün aramıyorum.

Ürün iade edildikten sonra, o ürün için ödenen verginin iadesi alınabiliyor mu?

Çoğu üründe tüm ücreti ödüyor. Ama ürünlerde farklılık gösterebilir.

Koyduğum görseldeki sepeti alacağım, başka ürün aramıyorum.

Şu aşamada sorun yok gibi duruyor. Ödeme adımında da sorun yaşamazsanız. Gümrükte de takılmaz gibi inşaallah.
Tabii garantisi de yok bu işin. Fiyatlar gümrük memurunun kafasını bulandırırsa vs. bu ürünler bile takılabilir.