Çözüldü Vergisiyle 1.450 TL'ye gelen yurt dışı ürün sorun çıkarır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan incii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 374
  • Etiketler Etiketler
    1500
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

incii

Uzman
Sanirsam gumrukte bazen kargo ve vergiyi de 30 euro sinirina dahil ediyorlarmis. Benim alacagim urun vergisiz 900 TL, vergisiyle 1450 TL'ye geliyor. Yani 30 euro sinirini 50 TL civari asiyor. Sikinti yaratir mi?

Çözüm
Kargo ve ürün fiyatı önemli. Vergi, sınıra dahil değil. Senin siparişi sorun oluşturmaz.
Sanirsam gumrukte bazen kargo ve vergiyi de 30 euro sinirina dahil ediyorlarmis. Benim alacagim urun vergisiz 900 TL, vergisiyle 1450 TL'ye geliyor. Yani 30 euro sinirini 50 TL civari asiyor. Sikinti yaratir mi?

Eki Görüntüle 172737
Ürün +kargo 30 euroyu geçmediği sürece bir şey olmaz. Yani geçer.

Tetoya ihanet!

Bu Temu icin mi geçerli? AliExpress, amazon buna dahil mi?

@Yusuf7878 Miku > teteo
Temu zaten belirli bir sınırı geçtikten sonra almanı engelliyor. Yani istesende alamazsın. Genel olarak geçerli olması gerek bu kuralın.

Hatsune miku en iyisi.

Ürün fiyatı + kargo, vergiyi dahil etmene gerek yok. Yüce devletim ürün dışında kargodan da vergi alıyor.

@incii
"Deadpoolisdead 0" diye bir kanalda "I must sniff" diye bir şah eser var (+18 mizah). Ondan sonra fikrin değişebilir.
Şahsen Teteo da öyle bir şey göremedim. En fazla şu var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…