Veri kurtarma programı önerisi

X99

Yetkin
Yer
Asgard
Selam dostlar. Yanlışlıkla eski SSD yedeğimdeki fotoğraf ve Excel dosyaslarını sildim. Silinen dosyaları geri getirmeye çalışırken yanlışlıkla diğer birimi de sildim. Kullandığım program SSD ve M.2 diskler için yeterli değil. Varsa yeni versiyon önerilerinizi bekliyorum. Ücretli Pro versiyonlar olursa daha iyi olur. Ücretsiz ve demo versiyonlar tam verimli olmuyor.

SSD'den silinen verileri kurtarmak olası mı emin değilim. Ben başaramadım, R-Studio ile yalnızca HDD'dekileri kurtarabildim.

Var mı önerebileceğin program ismi; birkaç popüler crackli denedim ama bazen tarama kısmında takılı kalıyor ya da aynı dosyayı tek klasörde üç kere falan çıkarıyor karşıma.

SSD'den silinen verileri kurtarmak olası mı emin değilim. Ben başaramadım, r-Studio ile yalnızca HDD'dekileri kurtarabildim.

R-Studio güncellemeden önceki halini kullandım. @Recep Baltaş'ın rehber videosu var YouTube'da, eski ismi başka bir şey bu programın, şu an aklıma gelmedi. Eski sistemimde yüklüydü, sistemi komple satınca ismini unuttum. Sabah deneme yapa yapa çözmeye çalışacağım.

HDD için lisanslı restorer Ultimate kullanıyordum ama SSD'de işe yarar mı emin değilim.

Restorer Ultimate, R-Studio olmuş sanırım; programı başka firma satın almış. Sizde kuruluysa bakar mısınız, arayüzü aynıysa benim için daha kolay olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
MiniTool Partition Wizard kullandım, bende işe yaradığı oldu ama kesin garantisini veremem.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: X99
Minitool Partition wizard kullandım, bende işe yaradığı oldu ama kesin garantisini veremem.

@Recep Baltaş ın bahsettiği restorer ultimate yani r- Studio'yu kurdum. Silenen klasör ve dosya isimlerini buldu. Birkaç kere kat kat biçimlendirmeme rağmen lazım olmayan eski dosyaları da buldu. Demo olduğu için geri yükleme yapamıyorum tabii, yarın iş yerimden programı satın alıp verileri kurtarmaya çalışcağım. @RoaringLion deneme yapınca bilgilendiririm. Partition yazılımı olarak CMD komut sistemi ile çalışan testdisk programı var şimdi evdeki M.2 SSD üzerinde deneme yaptım çok başarılı. Yarın iş yerinde ikisini birden kullanıp deneyeceğim.

Diskimin bölümleme tablosu bozulduğunda Linux üzerinde testdisk kullandım işe yaratmıştı.

Dosyaları barındıran sektörlere veri yazılmadıysa kurtarılabilir. Alternatif veri kurtarma yazılımı olarak "Active@ File Recovery" önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…