Benim oyunda da yaklaşık 150 Tane mod var ancak bence vanilla hali de iyi. Mesela metro sistemini falan eklediler. Birazcık araba mekaniği tırt mesela. Tek mod yükleyecek olsam gerçekçi araba modlarını yüklerdim. Bir de NPC'leri stealth mod'da hack yaptığımızda tespit etmemesini sağlayan mod vardı. O mod ve onun gibi birkaç tane daha mod yüklü.
Metro sistemini kim kullanıyor Allah aşkına ya? Ben sana olmazsa olmaz modlarımı göstereyim bak.
Stealth Finishers
Ellerimde kılıç gibi finisherı olan silahlar varken, gizlice finisher atmamı sağlıyor. Büyük zaman tasarrufu.
Custom Quickslots
Tüketilebilirlerimi veya aktifi olan implantlatımı, kısayol tuşuna atamamı sağlıyor. Yine büyük zaman tasarrufu.
Malorian Arms 3516 Alternatif Ateşleme Hızı
Malorian Arms 3516'nın ateşleme animasyonunu hızlandırıyor. Bak animasyonunu hızlandırıyor, attack speedini değil. Silah yine aynı ama tek bir animasyonla o kadar büyük fark ediyor ki denemeden anlayamazsın.
No Crowd Panic from Stealth Activity
Birini gizlice öldürüyorum bak, gizlice. Dans eden ve gürültülü bir mekanda olan NPC, yukarı katta bana bakmıyorken gidip öldürdüğüm adam için bağırıyor. Aşırı saçma. Mis gibi QoL modu.
Daha bir sürü var bunlardan. Adamlar oyunu umursamayıp sadece DLSS 4 desteği ekliyor. Bunlar gibi daha bir sürü oyun eksiği var.
Nexusta Deceptious diye bir adam var. CDPR sürekli bu adamın yaptığı modları ekliyor oyununa. Kendileri oturup düşünmüyor, acaba bizim oyunun ne eksiği var diye.