Detaylar
Kim cevapladı?Cyberpunk 2077 ancak şu anki son hali. Oyun ilk çıktığından beri evrim geçirdi. Gerek özellikler, gerek mekanikler, gerekse grafikler ve atmosfer, hepsi baştan aşağı yenilendi ve sorunsuz. Örnek olarak araba alma özelliğine bakabilirsiniz.
Sekiro, DS serisi ve Elden Ring oynadığım en iyi oyunlar, parasını da sonuna kadar hak ediyor.
Aeronight
Üstün
Witcher 3 Complete Edition derim. Eskiden 15 liraya almıştım, şu an 1400 lira. Ek paketleri bana kalırsa oyun derecesinde kaliteli.
GTA IV'te de aynı durum geçerli. Ek paketlerle birlikte 3 oyun almış oluyorsun. Şu an fiyatı 730 lira.
Yine 3 tane oyunu beraber alabileceğin bir paket vereyim. Batman Arkham Collection. 330 lira şuan.
store.steampowered.com
GTA IV'te de aynı durum geçerli. Ek paketlerle birlikte 3 oyun almış oluyorsun. Şu an fiyatı 730 lira.
Yine 3 tane oyunu beraber alabileceğin bir paket vereyim. Batman Arkham Collection. 330 lira şuan.
Save 85% on Batman: Arkham Collection on Steam
Includes 4 items: Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition, Batman: Arkham City - Game of the Year Edition, Batman™: Arkham Knight, Batman™: Arkham Knight Season Pass...
Hayır bu arada. Büyük bir Cyberpunk fanı olarak diyorum bunu; oyunda gayet gayet eksiklikler var. Bu eksiklikleri modlarla kapatabiliyorsun.Cyberpunk 2077 ancak şu anki son hali. Oyun ilk çıktığından beri evrim geçirdi. Gerek özellikler, gerek mekanikler, gerekse grafikler ve atmosfer, hepsi baştan aşağı yenilendi ve sorunsuz. Örnek olarak araba alma özelliğine bakabilirsiniz.
Cyberpunk 2077 tek başına alınabilecek bir oyun değil. PL ile alın. Bir sürü ekstra özellik açıyorsunuz.Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077; God of War Ragnarök, The Last of Us Part I; Detroit: Become Human; Forza Horizon 5.
Benim oyunda da yaklaşık 150 Tane mod var ancak bence vanilla hali de iyi. Mesela metro sistemini falan eklediler. Birazcık araba mekaniği tırt mesela. Tek mod yükleyecek olsam gerçekçi araba modlarını yüklerdim. Bir de NPC'leri stealth mod'da hack yaptığımızda tespit etmemesini sağlayan mod vardı. O mod ve onun gibi birkaç tane daha mod yüklü.Hayır bu arada. Büyük bir Cyberpunk fanı olarak diyorum bunu; oyunda gayet gayet eksiklikler var. Bu eksiklikleri modlarla kapatabiliyorsun.
Aeronight
Üstün
Metro sistemini kim kullanıyor Allah aşkına ya? Ben sana olmazsa olmaz modlarımı göstereyim bak.Benim oyunda da yaklaşık 150 Tane mod var ancak bence vanilla hali de iyi. Mesela metro sistemini falan eklediler. Birazcık araba mekaniği tırt mesela. Tek mod yükleyecek olsam gerçekçi araba modlarını yüklerdim. Bir de NPC'leri stealth mod'da hack yaptığımızda tespit etmemesini sağlayan mod vardı. O mod ve onun gibi birkaç tane daha mod yüklü.
Stealth Finishers
Ellerimde kılıç gibi finisherı olan silahlar varken, gizlice finisher atmamı sağlıyor. Büyük zaman tasarrufu.
Custom Quickslots
Tüketilebilirlerimi veya aktifi olan implantlatımı, kısayol tuşuna atamamı sağlıyor. Yine büyük zaman tasarrufu.
Malorian Arms 3516 Alternatif Ateşleme Hızı
Malorian Arms 3516'nın ateşleme animasyonunu hızlandırıyor. Bak animasyonunu hızlandırıyor, attack speedini değil. Silah yine aynı ama tek bir animasyonla o kadar büyük fark ediyor ki denemeden anlayamazsın.
No Crowd Panic from Stealth Activity
Birini gizlice öldürüyorum bak, gizlice. Dans eden ve gürültülü bir mekanda olan NPC, yukarı katta bana bakmıyorken gidip öldürdüğüm adam için bağırıyor. Aşırı saçma. Mis gibi QoL modu.
Daha bir sürü var bunlardan. Adamlar oyunu umursamayıp sadece DLSS 4 desteği ekliyor. Bunlar gibi daha bir sürü oyun eksiği var.
Nexusta Deceptious diye bir adam var. CDPR sürekli bu adamın yaptığı modları ekliyor oyununa. Kendileri oturup düşünmüyor, acaba bizim oyunun ne eksiği var diye.
Bu modlar bende de yüklü. Dediğim gibi bende 150'den fazla mod var oyunda. Hatta derleme modpack yaptım. 6.5GB gibi bir dosya boyutu var. Gofile veya Mediafire'a yüklersem forumda paylaşacağım dosyayı forumda. Ancak bence Quickslot modu ve Johnny'nin silahının modu gereksiz.Stealth Finishers
No Crowd Panic from Stealth Activity
Yine de silah modunu indirip deneyeceğim.
Aeronight
Üstün
Örnek verdim sadece. Bir mod daha vereyim. CDPR'ın o mükemmel mantığını düzelten bir mod. Susturulu tabancayla birini vursan, tespit edilmemen lazım normalde. Ses ve namlu ateşini minimum seviyede belli eder bu silahlar. CDPR ne yapıyor? Susturucuyla adama vurduğun an yerin belli oluyor. Ne anladım ben bu işten? Bak bu mod bunu düzeltiyor mesela. Kendin ayarlıyorsun mesafeyi, ayarladığın mesafeye göre yerin belli olmuyor.Bu modlar bende de yüklü. Dediğim gibi bende 150'den fazla mod var oyunda. Hatta derleme modpack yaptım. 6.5GB gibi bir dosya boyutu var. Gofile veya Mediafire'a yüklersem forumda paylaşacağım dosyayı forumda. Ancak bence Quickslot modu ve Johnny'nin silahının modu gereksiz.
Silent Silencers and Throwing Knives
Stops combat from auto-triggering when you use a silenced gun or throwing knife. Lets you use those weapons from stealth even when you don't one-shot kill enemies.
Bu mod da yüklü.Örnek verdim sadece. Bir mod daha vereyim. CDPR'ın o mükemmel mantığını düzelten bir mod. Susturulu tabancayla birini vursan, tespit edilmemen lazım normalde. Ses ve namlu ateşini minimum seviyede belli eder bu silahlar. CDPR ne yapıyor? Susturucuyla adama vurduğun an yerin belli oluyor. Ne anladım ben bu işten? Bak bu mod bunu düzeltiyor mesela. Kendin ayarlıyorsun mesafeyi, ayarladığın mesafeye göre yerin belli olmuyor.
![]()
Silent Silencers and Throwing Knives
Stops combat from auto-triggering when you use a silenced gun or throwing knife. Lets you use those weapons from stealth even when you don't one-shot kill enemies.www.nexusmods.com
Mod yarışına girmeyelim hocam. Atacağınız çoğu mod bende de yüklüdür. Ben 2 tane kumar modu buldum. Onları bile yükledim valla.
Aeronight
Üstün
Yarışına girmiyorum zaten. Diyorum ki, CDPR bu oyundaki eksiklikleri tamamlamıyor. NVIDIA'nın sağladığı DLSS DLL'lerini oyuna ekleyip güncelleme diyorlar. Vanilla hali kesinlikle eksik bir oyundur.Bu mod da yüklü.
Mod yarışına girmeyelim hocam. Atacağınız çoğu mod bende de yüklüdür. Ben 2 tane kumar modu buldum. Onları bile yükledim valla.![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young