Uzun zaman önce Mafia 1 almıştım ileride oynarım diye. Dün indirdim bugün de bitirdim. Hikâye, oynanış, grafik her konuda tatmin etti ve verilen parayı kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum. Sizin de oynayıp verilen parayı kesinlikle hak ediyor ya da etmiyor dediğiniz oyun var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?probloascobar
Çalışkan
RDR Aldım. 270 tlye indirimden, herkes beğenmiş. Heralde değecektir.
- Makaleler
- 23
Balatro.
bymfw4
Uzman
Dibine kadar hak ediyor. Fiyatı 5 katı da olsa değerdi.
Samimi fikrimi soruyorsan, Mount & Blade: Warband diyebilirim. Hem ucuz, hem keyifli hem de yerli sayılabilecek bir oyun. Ülkeden daha fazla oyun çıkabilmesi için gözüm kapalı iki oyunu da aldım.
Objektif olacaksak da kesinlikle hiç tartışmasız GTA V. Adamlar 12 yıl önce çıkardıkları oyunu hala oynatıyorlar.
Objektif olacaksak da kesinlikle hiç tartışmasız GTA V. Adamlar 12 yıl önce çıkardıkları oyunu hala oynatıyorlar.
Blackraven
Üstün
Hades, Outer Wilds, Metro üçlemesi bunlar bedavadan biraz pahalıya alınabilen ve parasını sonuna kadar hak eden oyunlar. Bunlar dışında $30'a Baldur's Gate almak kesinlikle değer. Oyun çıkalı kaç yıl oldu hala güncelleme ile yeni sınıflar ekleniyor tekrar ve tekrar oynamak için sebebin oluyor...
Vemoxis
Uzman
Ben genelde oyun alirken dolar = saat denklemi yapiyorum
yani 50 dolarlik bir oyun beni 50 saat veya fazlasini sunuyorsa o oyun almaya deger diyorum. Soruya gelecek olursak Kingdom come 2 bence fazlasiyla hak ediyor. 45 dolara 100 kusur saat akiyorsun.
Samimi fikrimi soruyorsan, Mount & Blade: Warband diyebilirim. Hem ucuz, hem keyifli hem de yerli sayılabilecek bir oyun. Ülkeden daha fazla oyun çıkabilmesi için gözüm kapalı iki oyunu da aldım.
Warband kesinlikle çok iyi hala oynatıyor kendini.
Kesinlikle deneyeceğim.Ben genelde oyun alirken dolar = saat denklemi yapiyorumyani 50 dolarlik bir oyun beni 50 saat veya fazlasini sunuyorsa o oyun almaya deger diyorum. Soruya gelecek olursak Kingdom come 2 bence fazlasiyla hak ediyor. 45 dolara 100 kusur saat akiyorsun.