Evet biraz haklı olabilirsiniz hocam. Oyun zaten çok eksik çıktı. Demosundan farklı pek çok şey vardı. Hala eklenmeyen ve eklenmeyecek şeyler var. Ancak bence oyunda sağdan sola atlamak bile eğlenceli. Oynarken çoğunlukla gideceğim yere koşarak gidiyorum zaten 500 metreden yakınsa eğer.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Kimse Sekiro ve Dark Souls serisi dememiş
Aeronight
Üstün
Oyunun vanilla sürümü mantık hatalarıyla dolu. Eğlencesiz demedim, eksik dedim. O eksikliği de her zamanki gibi modcular tamamlıyor. CDPR uyumaya ve eksik bir oyun daha çıkarmaya devam edebilir.Evet biraz haklı olabilirsiniz hocam. Oyun zaten çok eksik çıktı. Demosundan farklı pek çok şey vardı. Hala eklenmeyen ve eklenmeyecek şeyler var. Ancak bence oyunda sağdan sola atlamak bile eğlenceli. Oynarken çoğunlukla gideceğim yere koşarak gidiyorum zaten 500 metreden yakınsa eğer.
Hepsini okumamışsın bence.
Sekiro, DS serisi ve Elden Ring oynadığım en iyi oyunlar, parasını da sonuna kadar hak ediyor.
7 sayfa içinde kaçırmışım hocam.Oyunun vanilla sürümü mantık hatalarıyla dolu. Eğlencesiz demedim, eksik dedim. O eksikliği de her zamanki gibi modcular tamamlıyor. CDPR uyumaya ve eksik bir oyun daha çıkarmaya devam edebilir.
Hepsini okumamışsın bence.
Katılıyorum, Phantom Liberty DLC’sini oynarken bayağı keyif almıştım.Cyberpunk 2077 tek başına alınabilecek bir oyun değil. PL ile alın. Bir sürü ekstra özellik açıyorsunuz.
Uzun zaman önce Mafia 1 almıştım ileride oynarım diye. Dün indirdim bugün de bitirdim. Hikâye, oynanış, grafik her konuda tatmin etti ve verilen parayı kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum. Sizin de oynayıp verilen parayı kesinlikle hak ediyor ya da etmiyor dediğiniz oyun var mı?
Say say bitmez ki. Sadece 2024 de Skull & Bones, Suicide Squad, Hellblade 2 vs parasını hak etmeyen oyunlardı. Benim için ise en hak etmeyen oyun hala Max Payne 3. O oyun o ismin ve fiyatının altında kaldı.
Katılıyorum.Say say bitmez ki. Sadece 2024 de Skull & Bones, Suicide Squad, Hellblade 2 vs parasını hak etmeyen oyunlardı. Benim için ise en hak etmeyen oyun hala Max Payne 3. O oyun o ismin ve fiyatının altında kaldı.
Disco Elysium.Uzun zaman önce Mafia 1 almıştım ileride oynarım diye. Dün indirdim bugün de bitirdim. Hikâye, oynanış, grafik her konuda tatmin etti ve verilen parayı kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum. Sizin de oynayıp verilen parayı kesinlikle hak ediyor ya da etmiyor dediğiniz oyun var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: