AnatolianGamer

Çalışkan
Twitter/X.com'a verdiğim reklam anında reddediliyor, "halted" yazıyor. Ve tekrar incelemeye bile gönderemiyorum. Çünkü "Appeal" butonunda da rejected yazıyor.
Sormak istediğim olay; bu sosyal Medya'da reklam reddedilirse, reddedilme sebebini de içeren bir e-mail alırsınız yazıyor. Ama bana mail falan da gelmiyor.
Sizin bu konuda bir bilginiz/tecrübeniz var mı?

twitter 1.webp

twitter 2.webp

twitter 3.webp

Son düzenleme:
Twitter/X.com'a verdiğim reklam anında reddediliyor, "halted" yazıyor. Ve tekrar incelemeye bile gönderemiyorum. Çünkü "Appeal" butonunda da rejected yazıyor.
Sormak istediğim olay; bu sosyal Medya'da reklam reddedilirse, reddedilme sebebini de içeren bir e-mail alırsınız yazıyor. Ama bana mail falan da gelmiyor.
Sizin bu konuda bir bilginiz/tecrübeniz var mı?

Eki Görüntüle 164504

Eki Görüntüle 164505

Eki Görüntüle 164512
- Reklam Politikalarını Gözden Geçirin: Twitter’ın reklam politikalarını inceleyin ve reklamınızın bu politikalara uygun olup olmadığını kontrol edin. Twitter Reklam Politikaları bağlantısını ziyaret edin.

- E-posta Kontrolü: Twitter’dan gelen her türlü e-posta bildirimini kontrol edin. Bazen bildirimler spam ya da gereksiz kutusuna düşebilir.

- Reklam İçeriğini Gözden Geçirin: Reklam metni ve görsellerin içeriğini değerlendirerek, herhangi bir uygunsuz ya da politikalarla çelişen unsur olup olmadığını kontrol edin.

- Ödeme Bilgilerini Kontrol Edin: Hesabınızdaki ödeme bilgilerinin doğru ve güncel olduğundan emin olun.

- Destek ile İletişime Geçin: Eğer hâlâ sorun yaşıyorsanız, Twitter reklam destek merkezine ulaşarak yardım isteyin.

- Alternatif Hesap Kullanımı: Farklı bir Twitter hesabı üzerinden aynı reklamı denemeyi de düşünebilirsiniz.

- Geri Bildirim Almaya Çalışın: Sorununuz hakkında daha fazla bilgi almak için Twitter destek ile iletişime geçmek önemlidir.