Verilerinizi nerede ve nasıl yedekliyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Morthunel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 422
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Açıkçası bir süredir bende böyle bir şey düşünüyordum ama ne zaman bulabiliyorum ne de motivasyon. Takip ediyor olacağım sizi.

Açıkçası bir süredir bende böyle bir şey düşünüyordum ama ne zaman bulabiliyorum ne de motivasyon. Takip ediyor olacağım sizi.

Vallahi yalan olmasın kodu bile hatırlamıyorum, ters mühendislik ile çözmeye kalkmak yerine, sıfırdan ele almak daha sağlıklı olacak muhtemelen. Scripti hangi dilde yazmak daha verimli olacak diye araştırma yapıyorum. Mevcut hali yarım yamalak bir C# koduydu çünkü. Bazı fonksiyonları bozuk o yüzden

HDD+Flash+Bulut. Önemli dosyaları mutlaka bulutta ve flash bellekte tutarım. Zaten günümüzde tek bir depolama kullanmak akıl kârı değil.

Google Drive 200 GB paketi. 30 euro ödemiştim yıllık.

Yedeklemiyorum. Cok onemli bir verim yok oldukca ICloud'a yedekliyorum.

AWS, Azure veya Google Cloud daha güvenli değil mi? Başka şirketler buraya yedekleme yapıyor ama. Yine de sormak istedim.

Google Drive gibi internet üzerindeki yöntemleri pek sevmiyorum ve güvenmiyorum. 2 ayrı flash bellegim var ikisi de şifreli ikisinde de aynı veriler var.
USB bellekler garanti çözüm mü?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…