Hatırlamıyorum, kaynak kodu kaybettim. Script şifreleme yapılan dosyayı .hma uzantılı bir dosyaya dönüştürüyor ve uyduruyorum .cliquekey uzantılı şifre çözme anahtarı veriyor. AES-256 şifreleme ile dosyayı şifreliyor. Çok ilkel bir script, tekrar geliştirmeye başlayacağım. Örneğin şifreyi kendimizin belirleyeceği şekilde kodlama ve modülleri kendi kendine kurma özelliği gibi. .Net kullandığı için orada biraz sıkıntılı çalışıyor.
Vallahi yalan olmasın kodu bile hatırlamıyorum, ters mühendislik ile çözmeye kalkmak yerine, sıfırdan ele almak daha sağlıklı olacak muhtemelen. Scripti hangi dilde yazmak daha verimli olacak diye araştırma yapıyorum. Mevcut hali yarım yamalak bir C# koduydu çünkü. Bazı fonksiyonları bozuk o yüzden
Google Drive gibi internet üzerindeki yöntemleri pek sevmiyorum ve güvenmiyorum. 2 ayrı flash bellegim var ikisi de şifreli ikisinde de aynı veriler var.
Google Drive gibi internet üzerindeki yöntemleri pek sevmiyorum ve güvenmiyorum. 2 ayrı flash bellegim var ikisi de şifreli ikisinde de aynı veriler var.