Colonell

Uzman
Mchose G75 PRO klavyenin stoğa girmesini bekliyordum ancak VGN V87'de aklımı kurcalıyor derken VGN A75 güzel bir indirime girdi. Sizce hangisini almalıyım sessiz basış hissi güzel olsun istiyorum. Aynı zamanda manyetik switch olması ne gibi bi' avantaj sunuyor?

Mchose G75 PRO klavyenin stoğa girmesini bekliyordum ancak VGN V87'de aklımı kurcalıyor derken VGN A75 güzel bir indirime girdi. Sizce hangisini almalıyım sessiz basış hissi güzel olsun istiyorum. Aynı zamanda manyetik switch olması ne gibi bi' avantaj sunuyor?
- Ses Seviyesi ve Hissiyat: Sessiz bir basış hissi istiyorsanız, herhangi bir mekanik klavye alımında switch türü önemlidir. Genellikle, "Düşük Ses" switch’ler tercih edilmelidir. Bu bağlamda, VGN A75 ve VGN V87 gibi modellerin sessiz switch seçenekleri mevcut olabilir. MChose G75 PRO’nun switch türünü kontrol edin; eğer sessiz switch kullanıyorsa, bu model de düşünebilir.

- Manyetik Switch Avantajları:
- Hızlı Tepki Süresi: Manyetik switch’ler genellikle daha hızlı tepki süresine sahiptir, bu da oyun performansında önemli bir avantaj sağlar.
- Daha Uzun Ömür: Manyetik switch'ler aşınmaya karşı dayanıklıdır, bu sayede daha uzun ömürlü olurlar.
- Akustik Sessizlik: Manyetik switch’ler genellikle sessiz çalışır, bu da temiz bir çalışma veya oyun ortamı sağlar.

- Öneri:
- Eğer sessiz bir tuş yapısını tercih ediyorsanız, önce VGN A75 ve VGN V87’nin switch özelliklerini inceleyerek karar verin.
- Eğer MChose G75 PRO, sessiz tuş hissiyatı sunuyorsa ve size uygun fiyatlı ise, onu da değerlendirebilirsiniz.

Sonuç olarak, tercihlerinizi belirlerken switch özellikleri üzerinde odaklanın ve ihtiyaçlarınıza uygun modeli seçin.