Sadece VGA ve DVI girişi var sanirim. Bu monitore VGA to DP dönüştürücü ariyorum. Ekran kartimda sadece DP ve DVI portlari bos. Elimde 1 VGA kablosu var. 2. ekran olarak deneme yapacagim. @BerkayZ87@SF26
En ucuz Alfais 4557 DisplayPort to VGA Dönüştürücü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Alfais 4557 DisplayPort to VGA Dönüştürücü özelliklerini incele, 66,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Normal DVI niye bağlayayım hocam 2 tane kabloyu ne yapacağım 1 monitöre? Sadece discord ve video izleme falan için kullansam iş görür değil mi?
Eski bir bilgisayar vardı. Ona VGA-VGA kablosuyla bağlantı yapıyorum. Bir sorun olmuyordu eskiden hala daha olmuyor. Dönüştürücü olduğu için mi sıkıntı?
@AMG GOAT Neden DVI ile bağlarsınız dediniz hocam düşündürücü atmak yerine açıklasanız iyi olur.
Normal DVI niye bağlayayım hocam 2 tane kabloyu ne yapacağım 1 monitöre? Sadece discord ve video izleme falan için kullansam iş görür değil mi?
Eski bir bilgisayar vardı. Ona VGA-VGA kablosuyla bağlantı yapıyorum. Bir sorun olmuyordu eskiden hala daha olmuyor. Dönüştürücü olduğu için mi sıkıntı?
@AMG GOAT Neden DVI ile bağlarsınız dediniz hocam düşündürücü atmak yerine açıklasanız iyi olur.