pawEn

Üstün
Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Merhaba dostlar.

20240810_205604.webp

Sadece VGA ve DVI girişi var sanirim. Bu monitore VGA to DP dönüştürücü ariyorum. Ekran kartimda sadece DP ve DVI portlari bos. Elimde 1 VGA kablosu var. 2. ekran olarak deneme yapacagim. @BerkayZ87 @SF26

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz. Olursa adaptör bozulduğundan dolayı olur büyük ihtimal. Sonra gidip normal DVI kablosu ile bağlarsınız.
Normal DVI niye bağlayayım hocam 2 tane kabloyu ne yapacağım 1 monitöre? Sadece discord ve video izleme falan için kullansam iş görür değil mi?

Eski bir bilgisayar vardı. Ona VGA-VGA kablosuyla bağlantı yapıyorum. Bir sorun olmuyordu eskiden hala daha olmuyor. Dönüştürücü olduğu için mi sıkıntı?

@AMG GOAT Neden DVI ile bağlarsınız dediniz hocam düşündürücü atmak yerine açıklasanız iyi olur.

Son düzenleme:
Normal DVI niye bağlayayım hocam 2 tane kabloyu ne yapacağım 1 monitöre? Sadece discord ve video izleme falan için kullansam iş görür değil mi?

Eski bir bilgisayar vardı. Ona VGA-VGA kablosuyla bağlantı yapıyorum. Bir sorun olmuyordu eskiden hala daha olmuyor. Dönüştürücü olduğu için mi sıkıntı?

@AMG GOAT Neden DVI ile bağlarsınız dediniz hocam düşündürücü atmak yerine açıklasanız iyi olur.
Hocam demek istediğim şu eğer adaptör sorun çıkartırsa DVI ile direkt bağlayın demek istemiştim.