Tasyas Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 8 Beğeniler 1 2 Mart 2024 #1 Merhaba VGA to HDMI dönüştürücüm var ve ekran kapanıp duruyor. Galiba dönüştürücüm bozuk, önerdiğiniz var mıdır?
Merhaba VGA to HDMI dönüştürücüm var ve ekran kapanıp duruyor. Galiba dönüştürücüm bozuk, önerdiğiniz var mıdır?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 2 Mart 2024 #2 Bu olay oyunlarda oluyorsa sorunun ekran kartınızda olma ihtimali de var.
4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 2 Mart 2024 #3 Tasyas dedi: Merhaba VGA to HDMI dönüştürücüm var ve ekran kapanıp duruyor. Galiba dönüştürücüm bozuk, önerdiğiniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Dark marka almayın yeter ben almıştım görüntüde yırtılmalar fazlaydı. Tasyas dedi: Merhaba VGA to HDMI dönüştürücüm var ve ekran kapanıp duruyor. Galiba dönüştürücüm bozuk, önerdiğiniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Güç Kablosunu kontrol edin temassızlık olmasın olunca en ufak harekette görüntü gidiyor.
Tasyas dedi: Merhaba VGA to HDMI dönüştürücüm var ve ekran kapanıp duruyor. Galiba dönüştürücüm bozuk, önerdiğiniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Dark marka almayın yeter ben almıştım görüntüde yırtılmalar fazlaydı. Tasyas dedi: Merhaba VGA to HDMI dönüştürücüm var ve ekran kapanıp duruyor. Galiba dönüştürücüm bozuk, önerdiğiniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Güç Kablosunu kontrol edin temassızlık olmasın olunca en ufak harekette görüntü gidiyor.
4 4953 Deneyimli Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 642 Çözümler 4 Beğeniler 775 2 Mart 2024 #4 Sorunun dönüştürücüde olduğuna hemen karar vermek doğru değil. Oyunlarda mı kapanmalar yaşıyorsun?
angarya_messi Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 299 Çözümler 4 Beğeniler 133 2 Mart 2024 #5 Tasyas dedi: Merhaba VGA to HDMI dönüştürücüm var ve ekran kapanıp duruyor. Galiba dönüştürücüm bozuk, önerdiğiniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben de yaşıyorum aynı durumu, bazen kendi kendine bazen de kabloya ufak bir temasda ekran kararıp geri geliyor. İmkanınız varsa HDMI destekli bir ekranla test edin. Bir ihtimal ekran kartınız da arızalanmış olabilir.
Tasyas dedi: Merhaba VGA to HDMI dönüştürücüm var ve ekran kapanıp duruyor. Galiba dönüştürücüm bozuk, önerdiğiniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben de yaşıyorum aynı durumu, bazen kendi kendine bazen de kabloya ufak bir temasda ekran kararıp geri geliyor. İmkanınız varsa HDMI destekli bir ekranla test edin. Bir ihtimal ekran kartınız da arızalanmış olabilir.
KS KS Tasyas Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 8 Beğeniler 1 2 Mart 2024 #6 Recep Baltaş dedi: Bu olay oyunlarda oluyorsa sorunun ekran kartınızda olma ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... masaüstünde de oluyor 4953 dedi: Sorunun dönüştürücüde olduğuna hemen karar vermek doğru değil. Oyunlarda mı kapanmalar yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... hayır masaüstünde de
Recep Baltaş dedi: Bu olay oyunlarda oluyorsa sorunun ekran kartınızda olma ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... masaüstünde de oluyor 4953 dedi: Sorunun dönüştürücüde olduğuna hemen karar vermek doğru değil. Oyunlarda mı kapanmalar yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... hayır masaüstünde de
4 4953 Deneyimli Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 642 Çözümler 4 Beğeniler 775 2 Mart 2024 #7 Tasyas dedi: masaüstünde de oluyor hayır masaüstünde de Genişletmek için tıkla... İşlemciniz nedir?
KS KS Tasyas Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 8 Beğeniler 1 2 Mart 2024 #8 4953 dedi: İşlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... i5 7200U ama normal HDMI kablosuyla takınca sağlıklı çalışıyordu yan ekran dönüştürücülü monitörde bu sıkıntı çıkıyordu.
4953 dedi: İşlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... i5 7200U ama normal HDMI kablosuyla takınca sağlıklı çalışıyordu yan ekran dönüştürücülü monitörde bu sıkıntı çıkıyordu.
4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 2 Mart 2024 #9 Tasyas dedi: masaüstünde de oluyor hayır masaüstünde de Genişletmek için tıkla... Güç kablosu kaynaklı olabilir bende de aynı sorun var çoklu priz kullanıyorsan başka bir girişe tak. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2024
Tasyas dedi: masaüstünde de oluyor hayır masaüstünde de Genişletmek için tıkla... Güç kablosu kaynaklı olabilir bende de aynı sorun var çoklu priz kullanıyorsan başka bir girişe tak.
4 4953 Deneyimli Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 642 Çözümler 4 Beğeniler 775 2 Mart 2024 #10 Tasyas dedi: i5 7200U ama normal HDMI kablosuyla takınca sağlıklı çalışıyordu yan ekran dönüştürücülü monitörde bu sıkıntı çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Sorun dönüştürücüde gibi o zaman. Yeni bir dönüştürücü alabilirsiniz.
Tasyas dedi: i5 7200U ama normal HDMI kablosuyla takınca sağlıklı çalışıyordu yan ekran dönüştürücülü monitörde bu sıkıntı çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Sorun dönüştürücüde gibi o zaman. Yeni bir dönüştürücü alabilirsiniz.