Detaylar
Kim cevapladı?Bu olay oyunlarda oluyorsa sorunun ekran kartınızda olma ihtimali de var.
Dark marka almayın yeter ben almıştım görüntüde yırtılmalar fazlaydı.Merhaba VGA to HDMI dönüştürücüm var ve ekran kapanıp duruyor. Galiba dönüştürücüm bozuk, önerdiğiniz var mıdır?
Güç Kablosunu kontrol edin temassızlık olmasın olunca en ufak harekette görüntü gidiyor.Merhaba VGA to HDMI dönüştürücüm var ve ekran kapanıp duruyor. Galiba dönüştürücüm bozuk, önerdiğiniz var mıdır?
angarya_messi
Yetkin
Merhaba VGA to HDMI dönüştürücüm var ve ekran kapanıp duruyor. Galiba dönüştürücüm bozuk, önerdiğiniz var mıdır?
Ben de yaşıyorum aynı durumu, bazen kendi kendine bazen de kabloya ufak bir temasda ekran kararıp geri geliyor. İmkanınız varsa HDMI destekli bir ekranla test edin. Bir ihtimal ekran kartınız da arızalanmış olabilir.
Tasyas
Başarılı
masaüstünde de oluyorBu olay oyunlarda oluyorsa sorunun ekran kartınızda olma ihtimali de var.
hayır masaüstünde deSorunun dönüştürücüde olduğuna hemen karar vermek doğru değil. Oyunlarda mı kapanmalar yaşıyorsun?
İşlemciniz nedir?
Tasyas
Başarılı
i5 7200U ama normal HDMI kablosuyla takınca sağlıklı çalışıyordu yan ekran dönüştürücülü monitörde bu sıkıntı çıkıyordu.
Güç kablosu kaynaklı olabilir bende de aynı sorun var çoklu priz kullanıyorsan başka bir girişe tak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun dönüştürücüde gibi o zaman. Yeni bir dönüştürücü alabilirsiniz.i5 7200U ama normal HDMI kablosuyla takınca sağlıklı çalışıyordu yan ekran dönüştürücülü monitörde bu sıkıntı çıkıyordu.