KS KS Tasyas Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 8 Beğeniler 1 2 Mart 2024 #11 4953 dedi: Sorun dönüştürücüde gibi o zaman. Yeni bir dönüştürücü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben baktım da anlamadım bildiğiniz iyi marka var mıdır önerebileceğiniz.
4953 dedi: Sorun dönüştürücüde gibi o zaman. Yeni bir dönüştürücü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben baktım da anlamadım bildiğiniz iyi marka var mıdır önerebileceğiniz.
4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 2 Mart 2024 #12 Tasyas dedi: Ben baktım da anlamadım bildiğiniz iyi marka var mıdır önerebileceğiniz. Genişletmek için tıkla... Neden HDMI to VGA DVI to VGA'da bakabilirsiniz bende çok fazla ekranda yırtılma sorunu yaşanmıştı aynı marka kullandım ama DVI to VGA daha iyiydi.
Tasyas dedi: Ben baktım da anlamadım bildiğiniz iyi marka var mıdır önerebileceğiniz. Genişletmek için tıkla... Neden HDMI to VGA DVI to VGA'da bakabilirsiniz bende çok fazla ekranda yırtılma sorunu yaşanmıştı aynı marka kullandım ama DVI to VGA daha iyiydi.
4 4953 Deneyimli Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 642 Çözümler 4 Beğeniler 775 2 Mart 2024 #13 Tasyas dedi: Ben baktım da anlamadım bildiğiniz iyi marka var mıdır önerebileceğiniz. Genişletmek için tıkla... Mcdodo CA-7770 HDMI Dönüştürücü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Mcdodo CA-7770 HDMI Dönüştürücü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Mcdodo CA-7770 HDMI Dönüştürücü özelliklerini incele, 379,90 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bu iyidir.
Tasyas dedi: Ben baktım da anlamadım bildiğiniz iyi marka var mıdır önerebileceğiniz. Genişletmek için tıkla... Mcdodo CA-7770 HDMI Dönüştürücü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Mcdodo CA-7770 HDMI Dönüştürücü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Mcdodo CA-7770 HDMI Dönüştürücü özelliklerini incele, 379,90 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bu iyidir.
KS KS Tasyas Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 8 Beğeniler 1 2 Mart 2024 #14 4284 dedi: Neden HDMI to VGA DVI to VGA'da bakabilirsiniz bende çok fazla ekranda yırtılma sorunu yaşanmıştı aynı marka kullandım ama DVI to VGA daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... DVI to VGA ikisi de VGA girişli olmuyor mu?
4284 dedi: Neden HDMI to VGA DVI to VGA'da bakabilirsiniz bende çok fazla ekranda yırtılma sorunu yaşanmıştı aynı marka kullandım ama DVI to VGA daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... DVI to VGA ikisi de VGA girişli olmuyor mu?
4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 2 Mart 2024 #15 Tasyas dedi: DVI to VGA ikisi de VGA girişli olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor ama DVI deneyimim daha iyi olmuştu benim o manada dedim tabi neden DVI to VGA monitörde tek giriş mı var?
Tasyas dedi: DVI to VGA ikisi de VGA girişli olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor ama DVI deneyimim daha iyi olmuştu benim o manada dedim tabi neden DVI to VGA monitörde tek giriş mı var?
KS KS Tasyas Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 8 Beğeniler 1 2 Mart 2024 #16 4284 dedi: Neden HDMI to VGA DVI to VGA'da bakabilirsiniz bende çok fazla ekranda yırtılma sorunu yaşanmıştı aynı marka kullandım ama DVI to VGA daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... DVI to VGA ikisi de VGA girişli olmuyor mu? 4284 dedi: Oluyor ama DVI deneyimim daha iyi olmuştu benim o manada dedim tabi neden DVI to VGA monitörde tek giriş mı var? Genişletmek için tıkla... EVET
4284 dedi: Neden HDMI to VGA DVI to VGA'da bakabilirsiniz bende çok fazla ekranda yırtılma sorunu yaşanmıştı aynı marka kullandım ama DVI to VGA daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... DVI to VGA ikisi de VGA girişli olmuyor mu? 4284 dedi: Oluyor ama DVI deneyimim daha iyi olmuştu benim o manada dedim tabi neden DVI to VGA monitörde tek giriş mı var? Genişletmek için tıkla... EVET
4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 2 Mart 2024 #17 Tasyas dedi: DVI to VGA ikisi de VGA girişli olmuyor mu? EVET Genişletmek için tıkla... DVI VGA aynı görünse de farklıdır.
Tasyas dedi: DVI to VGA ikisi de VGA girişli olmuyor mu? EVET Genişletmek için tıkla... DVI VGA aynı görünse de farklıdır.