Vallahi helal olsun adamlara ben futbolu zerre izlemem izlerken sıkılırım ama şu adamın gollerini izlerken acayip eğleniyorum çünkü feci şekilde kazanmak için oynuyor ve bunu hissettiriyordu.

Galatasaraylıyım fakat ben bu paraların nereden geldiğini anlamıyorum, yanlış olmasın Fenerbahçe'de dahil bu duruma. Beşiktaş gene bir nebze kabul edilebilir yürüyor. Yani ülkemizde maddi durum kötüleştikçe kulüpler daha da rahat harcamaya başlıyor, bilmiyorum bizim 100 TL vergimiz bile silinmezken onların milyon dolarları silindiği için mi ama gene de aklıma yatmıyor. Osimhen'e bayıldım, özellikle o AİDİYET duygusunu çok az futbolcuda gördüm. Ama bu paraların verilmesi bana aşırı saçma geliyor, Osimhen'e verilecek bir para yerine, madem bunlar veriliyorken De Bruyne ikna edilip, yanına da gene 30-35 m € civarlarında iyi bir forvet bulunabilirdi. Yani evet Osimhen'de bizde olsun, De Bruyne'de bizde olsun ama verilen para bana saçma geliyor. Ya da bize bu paralar çok geldiği için, yeni dünyada ise normal karşılandığı için ayak uyduramadık galiba :D
NOT : Icardi'yi motive edersen, 2. bir forvete de ihtiyacın yok. Icardi kadar bitirici çok az forvet gördüm. Osimhen'de ise bu eksik, birbirlerini çok iyi tamamlarlar ama o zamanda sistemi bozmak gerekiyor. Bakalım sezon nasıl başlayacak ama ülkemizde çok iyi futbolcular izleyeceğiz ama bu hakemleri, yönetimleri de oyuna dahil edip, oyunu akıcı hale getirmelerini sağlamazsan, SAÇ'ın dediği gibi ülke futbolu lig şampiyonluğundan öteye gidemez.