Victus 16'nın pil süresi çok az

İşlemci kaç GHz ile çalışıyor? Avast arkada güç tüketir aktif koruma yaptığı için.

Teşekkür ederim. Avastı sildim. Şu anda %51 ve 2 saat 39 dakika gösteriyor. 1080p video ile test ediyorum
Reis sende sonuçlar nedir benzer bir problem bende de var servise gönderdin mi veya ayarlardan cozebildin mi?

Hocam cidden bunu ilk defa belirtiyorum. Laptoplarda antivirüs mümkünse kullanmayın. Bakın kullanacaksanız ESET, Kaspersky gibi hafif programlar kurun ve ayarlarını optimumda tutun. Zaten kasalara göre yüzde 40 daha zayıftır mobil işlemciler. Bir reklam engelleyici kurun, bir de paranız varsa ESET yoksa Kaspersky kurun onu da optimum ayarda kullanın. Hiç kullanmamak aşırı riskli farkındayım ama performansa ciddi etki ediyor maalesefki.

Defender de kalabilir, zaten reklam engelleyici büyük oranda koruyor.

Reis sende sonuçlar nedir benzer bir problem bende de var servise gönderdin mi veya ayarlardan cozebildin mi?
Hoparlör cızırtısı ve ekranın sarımtırak olması sebebiyle iade ettim ben. Zaten fazla ısınamamıştım laptopa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…